Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
A családba Karácsonyra került egy HP Pavilion 17-F101NH notebook, ami FreeDOS-szal érkezett.
Először Win7-et próbáltam felrakni rá, de rájöttem, hogy arra a HP volt olyan kedves és nem készítette el a drivereket, így még az USB portok sem mentek, úgyhogy jött a Win 8.1.
Itt minden szép és jó is volt, amíg fel nem raktam a Catalystot, ami viszont elég komoly problémát okozott, mivel miután felraktam kért egy rebootot és azóta nincs kép bekapcsolás után. Betölt a windows, először még a bejelentkezési képernyő is bejött, mostmár viszont az sem, egyszerűen megjelenik a windows logó, majd full fekete képernyő.
Csökkentett módban jó minden, de szeretném normálisan használni a gépet.
Zseniális módon a HP honlapján a specifikáció is rossz és nincs is driver a géphez, a driver menüpont egy másik modellhez dob át, aminek tök más a hardvere, így innen töltöttem le a legfölső graphics drivert, mivel ezt dobta még fel a honlap és ez nagyjából stimmelt hardverileg.
Itt a helyes specifikációval szerepel a gép.Hogy tudnám működésre bírni nem csökkentett módban a gépet lehetőleg úgy, hogy a videókártya is működjön?
Előre is köszönöm a segítségetPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz szabonagyur #37984 üzenetére
Valóban, nem értem, nekem miért nem hozta ki a kereső
Viszont én is elírtam, mert Pavilion 17-F102NH, nem F101
Esetleg arra ötlet, hogy bírjam működésre a gépet?
Amúgy most nézem, ugyanezt a drivert raktam fel, ami a 17-F102NH driverlistájában is szerepel és így nincs kép[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz szabonagyur #37986 üzenetére
Az alkalmazások automatikus frissítések azt hiszem, bepipáltam.
Miközben a driver felment netre volt dugva.
Most csökkentett módban megpróbálom törölni a Catalystot, aztán teszek egy próbát a 61161 kódnevű driverrel a 61159 helyett, hátha ezzel több sikerrel járok.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz szabonagyur #37988 üzenetére
Köszi a tippet, AMD megoldása nem is működik csökkentett módban (), úgyhogy a DDU "megmentett"
Úgy tűnik, a 61161-es számú működik egyelőre, remélhetőleg így is marad.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Társasjáték topic
- OLED TV topic
- Külpolitika
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ELADÓ ! Asus TUF Gaming F15 LAPTOP (HIBÁS!!!!!!!!)
- HP 630 635 HDD és DVD adapter/kábel eladó
- Vékony Acer Aspire 14 /Intel i3-7generáció / 8gb ddr4 / 128gb ssd /HDMI Kamera/windows11
- Dell 5480 szép állapotú i5, 256GB SSD, FHD IPS LCD, 8GB, magyar világítós billentyűzet
- HP ProBook 640 G5 szép állapotban, i5-8365U , HU világítós bill, Gyári garancia 2025-ig
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest