- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz spyduck #5058 üzenetére
Hát ez nagyon durván odavág ez az ár.
Mitől mentek le ennyire?Kijött új sorozat a HP-tól?
6510b-ről eddigi tapasztalat:
Első osztályú összeszerelési minőség, semmi kivetnivaló.
Csapnivaló hűtése van. 1 óra játék után(fifa,uefa) feladja gondolom a videókártya, és összemosódik a gép. Újraindítás szükséges.Nagyon durva ez az ár. Lenne pénzem biztos vennék.
Én 200k bruttóért vettem kb ugyanezt a konfigot 6510b-be, 5 hónapja.. vicces
-
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz Balázs_a_laz #4085 üzenetére
Szóval mikor feltettem tölteni, még 5% volt hátra az akksinak.
-
-
Balázs_a_laz
aktív tag
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz Rossifumi46 #3972 üzenetére
jól elvettem a kedvét, még 0 napos ,ez volt az első hozzászólása
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz Rossifumi46 #3972 üzenetére
Király, és????
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz Messzilátó #3926 üzenetére
a két óra már írtó kevés...
és szerintem az everest akksi méréseével neme kell foglalkozni.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz Messzilátó #3923 üzenetére
ennél nekem csak kb 1 óránként kapcsol be, biosba megnézted a venti beállítást?
fujitsu vinyó: kb az egyetlen olyan terméke a fujitsu-nak ami kimagasló minőségű, én is meglepődtem rajta...
szerk2: nah jó,lehet kicsit többször, madj megjvaul, hakiadnak egy újabb bios-t, de az is lehet,hogy konstrukicós hiba.
most nézem, hogy renew-ban 166-ért lehet 6910p-t venni, elég jó kis konfiggal, miért nemtudtam várni egy hónapot a gépvásárlással????
[ Szerkesztve ]
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz Messzilátó #3917 üzenetére
Nekem 6510b-m van, és hasonló problémával küzdöttem.
Aztán megnéztem egy ismerősömét is,és kiderült hogy a morajló hang,ami a venti elcsendesülésénél halltaszik az bizony a vincseszter. Ilyen az alapzaja,magam sem mertem volna először gondolni.
A venit pedig tényleg elég sűrűn pörög fel,de csask akkor ha több alkalmazást is futatsz egyszerre.
XP nme segít semmti sem.
Esetleg biosban nézd meg,hogybe van e kapcsolva az állandó venti,ha tápegységről emgy a gép.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
inverter már nincs az újabb gépekben,mert led háttérvilágításúak. tehát ezt ki lehet csukni.
ma volt a kezemben egy ugynaolyan 6510b ami nekem van. szomorúan tapasztaltam, hogy ugyanolyan halk morajlás jön belőle mikor eláll a venti, mint az enyémből. itt is volt sípolás, amit bizony nem tudok megfejteni, hogy mi okozza. nem alaplap, ez biztos, mert nekem ugyanilyet a tápom ad ki, mikor sokat van fennt hálózatrtól a noti és felmelegszik.
előszőr hangkártyára gondoltam, de nem az lesz... csak azt gerjeszti valami, szerintem a mikrofon közelében( nálam jobb felső sarok)
szerintem valamilyen tekercs lehet,ami egyszerűen egy bizonyos idő használata után így jár.az akkut mostmár én is megnézem everestel.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz spyduck #3739 üzenetére
Köszi!
Szerdán megnézem azt a másik 6510b-t aztán megszámvetem magammal mi legyen.
Egyébként most Vista van fennt,azt hittem ettől jobb lesz, merthogy annak milyen jó az energia gazdálkodása, erre Vista alatt meg megy folyamatosan
szerk: nyilván nem jobb, nem is így értettem
[ Szerkesztve ]
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz spyduck #3732 üzenetére
SZerdán megnézem egy volt osztálytársam 6510b-jét, azt mondja neki alig kapcsol be a venti és tök halk. Kíváncsi leszek,ha téynleg úgy van akkor dzsihád!!!
Ha gondolod várd meg a szerdát te is, este tudok infót írni, hgoy mi volt. Mit tapasztaltam.
szerk.:mikor nekem zümmögő zaj van csak, én nem érzem a levegő áramlását...
[ Szerkesztve ]
-
Balázs_a_laz
aktív tag
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Nah erre varrjatok gombot!
Felhívtam a HP-t.
Azt mondták, hogy egyik HP-nak sem emgy egyfolytában a ventillátora!!!Szóval vagy a vinyó hangos, vagy alaplap csere,ezt mondták nekem.
Ki tud hozzá tenni valamit?
jah teszem hozzá,notebookstore-nál hogy megy a gariztatás?merthogy nem kaptam garijegyet,most néztem csak,csask számlát kaptam....
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz asysoft #3670 üzenetére
PH! addikt-nak (bocsi elfelejtettem a PH-s neved ) : a hp oldalán keresd meg a géped,és töltsd le a biosodat, a flash programost windows alá,nyomsz rajta egy entert,és megcisnsiálja,semmi ördöngősség nincs benne,de az akksit semmiképp ne vedd ki a gépből!!!!
asysoft: a windows-ost kifejezetten utálom, a widcomm-os programot pedig feltelepítettem,de nem azzal működik,tudom, hogy van egytrükkje amivel el lehet tüntetni a windows-ost,de sehogy se akar sikerülni,azt hiszem valamilyen illesztőprogramot kellett frissíteni,de most nem megy.
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz Mercutio_ #3666 üzenetére
ebben kicsit visszás a dolog,mert elvileg ha nem a HP-nál rakják bele,akkor nem fog működni két magosnak,hiába kapcsolod be a támogatást a biosban.
én kérdésem: vistát tettem fel,hgoy tudom elérni,hogy ne a rohadt windowsos bluetooth vezérlőt kelljen használnom, hanem a fajin kis widcomm-osat??
-
Balázs_a_laz
aktív tag
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz spyduck #3609 üzenetére
Tehát az lett az eredmény, hogy a hang amit mondtam neked, mégis a venti???
Azért elég nyomorult dolog, hogy erre a gépre gyűjtöttem egy csomót, és kiderül, hogy nem is hallgat el teljesen a ventije(amiért egyébként az előző nagyon jó kis Gericomomat cseréltem le).
Most nagyon szomorú vagyok.
Bios csere után: Kb ugyanannyiszor bőg fel jobban a ventillátor, de talán rövidebb ideig. Az alap halk kis zaj megmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest