Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Proci csere szerintem megoldható, anno én is kerestem iilyen gépeket, mert kis pénzből upgradelhető.
Én ebay-ről rendeltem akkut, talán 4 éve, azóta is tökéeltesen üzemel, jobb mint a gyári, az 1 évet bírt.. Vicces.
Az nem m.2-es foglalat, hanem miniPCIe, ami inkább 3G-s kártya bővítésére jó, Probookomnál én is próbálkoztam ,de fizikailag nincs bekötve SATA csatolóra
-
ló úr
őstag
Előző notim pont ilyen volt. Igen megoldható a csere én is 2520m-re cseréltem. TDP ugyan az de azért az i5 forróbb fejű lesz ettől függetlenül bírja a hűtés csak többször fog felpörögni meg hangosabb lenni mint eddig a Celeron alatt. Egyébként sokat dob a használhatóságon érezhetően. Megéri a beruházást. 6-8 k-ért vannak ilyen procik aprón.
Ssdt csak a Sata3 portra tudsz tenni a winyó helyett, ha optika nemkell winyó meg mehet optibaybe az odd helyett a sima SATA portra
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Acer Swift Go 14 AI Ultrabook - 3 év Garanciával!
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx