Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
Bulitt
üzenetére
FSC-nél tapasztaltam olyat, hogy a mechanikus fedélkapcsoló miatt nem indult el a gép.
Bár Te esetedben amilyen érdekes módon szűnik meg a hiba (kijelentkezés) egyre inkább úgy tűnik számomra, hogy a VGA-val vagy annak vezérlésével (driver,BIOS) lesz gond.
A két hiba között meg szerintem van összefüggés... -
zsolthee
senior tag
válasz
Bulitt
üzenetére
Kíváncsiság kedvért én kipróbálnám a gyári driverrel ha csak a Windows-osat használtad eddig.

Mi volt egyébként a korábbi hiba? -
zsolthee
senior tag
válasz
Bulitt
üzenetére
Elsőnek amikor megnéztem a videot, szalagkábel hibának tűnt, de nyilván egy ki- és bejelentkezéstől ez nem javulna meg.

Utána beugrott, hogy nekem az LG monitoromon volt egy részben hasonló jelenség. A 11.10-es Catalyst telepítése után olyat csinált, hogy amikor elindítottam egy játékot, a képernyő bal oldalából egy sávot áttett a jobb szélére, konkrétan azzal a csíkkal elcsúsztatta az egész képet.
Egy idő után már játék sem kellett hozzá, előjött Windows (7) alatt is.
Ha kijelentkeztem és vissza, akkor nálam is rögtön helyreállt a kép.
Egy korábbi Catalyst verzió telepítése oldotta meg a hibát. Szóval elképzelhető, hogy nálad is VGA update vagy downgrade kellene. Egy próbát talán megér.
Szerviben valószínűleg azért mondták, hogy nincs hibája, mert legtöbbször saját HDD-vel és op.rendszerrel tesztelik. (Ha nem találnak hardver hibára utaló jelet, vagy ha kicsit "érdekes" a hibajelenség )
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-roller topik
- Projektor topic
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Haditechnika, harcászat
- Konteó topic
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Dell Precision 7710,17.3,FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M3000M 4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- HP 450 G10 / i5-1334U
- HP Elitebook X360 1040 G6,Multi-Touch 2 az 1-ben,i7-8665U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAM
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

Pyttawrx