Hirdetés
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
teknova
csendes tag
válasz
nagyonnagy #2968 üzenetére
Nagyonnagy!!
Nekem is nx 7400-om van.Milyen memóriát vettél?? leírnád nekem?én vettem egy kingston-t,és nm megy -
hozeND
csendes tag
válasz
nagyonnagy #2765 üzenetére
Simán cserélhető, csak óvatosan kell szétszedni. Mielőtt elkezded, állítsd le a gépet, értem itt arra, hogy ne hibernáld.
Sajnos a gépem már nem garis, mint megnéztem utólag. Egy Székesfehérvári, meg egy Karcagi tag árul kijelzőket.
Nekem úgy tűnt, hogy wsxga többet eszik áramot.
Pixel és szubpixelekre figyelj oda rendesen, mikor veszed. -
Dracula
őstag
válasz
nagyonnagy #2755 üzenetére
Uh, de gáz ez...
csak annyit mondok: minimum 1 éves care pack-ot mindenkinek!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest