Hirdetés
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nagykovi
üzenetére
A régebbi dv6000-esekkel és dv9000-esekkel tényleg volt melegedési gond, de én azt tapasztaltam, hogy a magyarországi renew importban voltak főleg a bajok. Kezem alatt is halt meg dv9000-es tavaly nyáron, amikor kisfiam otthagyta a Shrek2-t és 1 óra után magállt a gép, többet nem indult el, csak alaplapcsere után (VGA túlmelegedési probléma). Igaz, előtte volt 1-2 lefagyás, ami előjele volt, de nem figyeltem oda rá...

A mostani dv5, dv6, dv7, és hdx szériáknál nincs ilyen gond. Ha egy gép melegszik, azt jelenti, hogy dolgozik a hűtés. A gond akkor van, ha a gép nem melegszik, csak a CPU vagy GPU, akkor nem hűti le valamelyiket, és az már hiba.
dv7-esben nem gondolkodtál? Kicsit drágábbak, de nagy a különbség!
-
kozyadam
tag
válasz
nagykovi
üzenetére
Szia. én dv5-1180eh tulaj vagyok, igaz még csak pár hónapja. alapvetően én egy jó masinának látom, eddig minden elfutott rajta gond nélkül, játék közben fel tud melegedni, de nem annyira forróra, hogy aggódnom kelljen. eddig semmi problémát nem tapasztaltam vele.
szerintem jó választás lehet, de ez attól is függ mi mindenre használnád
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx