Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
magua.
tag
válasz
Parsley
üzenetére
Én most vettem egy tv-t (Sony KDL32-v4500), mivel írtad, hogy gondod volt vele, egyből rákötöttem a gépemet (DV5-1040eh), tökéletesen működött. A legolcsóbb HDMI kábelt vettem és nekem gyengébb a videokártyám is (9200). Pontosan milyen tv-d van? Támogatja egyáltalán a számítógép jelet HDMI-n keresztül? Ha igen nézd meg a tv dokumentációját "PC bemeneti jel preferenciatáblázat a HDMI in 1,2..bemenetekhez" vagy vmi hasonló a felbontás miatt. A kábeled biztosan jó, a Blue-ray profilok a lejátszókra vonatkoznak, nem a kábelre: 1.0 az első, 1.1 "Bonus wiew" 256 mb belső mem az extra tartalmak lejátszásához, 2.0 "BD-Live még több memóri+ hálózati interface, 3.0 BD-Audio csak audio-lemezekhez. Szerintem a tv-vel lesz a gond. Próbáld ki másik HDMI porton is (gondolom van legalább kettő) és főleg másik tv-n. Azért, hogy csak a lejátszó legyen a tv-n, válaszd a kiterjesztett asztal opciót és a lejátszót egyszerüen húzd át a tv-re.
-
Goose-T
veterán
válasz
Parsley
üzenetére
Ha kimerítő választ akarsz, akkor a HP-nál keresgélj. Ez nem a hivatalos HP troubleshooting fórum, hanem hétköznapi emberek gyülekezete, akik elmondják egymásnak a tapasztalataikat. Szerinted vidd vissza a plazmatévét a boltba, és húzd az eladó fejére. Esetleg frissíts videokártya-drivert a laptopodon.
-
adm
őstag
válasz
Parsley
üzenetére
1. kijelentő mondat után pontot kell tenni, nem felkiáltójelet.
2. tőlünk vetted amiért itt követeled hogy végre működjön a pénzedért?
3. relatív kicsi az esélye, hogy bárkinek is pontosan ugyan olyan tvje + notija van itt a hp laptop/notebook topikban mint neked. a megoldás google, tv-s fórumok, ph lcd/plazma topikja, tv leírása.sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- ASUS TUF Gaming A15 Notebook! 7435HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Új 0km es garanciás asus zephyrus m16! Rtx 4080 / i9 / 32gb / 1tb / 240hz OLED MINI LED!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx