Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
válasz szpal17 #35939 üzenetére
Oksa sajnos ,majd csak egy hónap múlva megyek a fővárosba , így csak akkor tudom ezt elrendezni. Bár azt se tudom melyik boltjuk foglalkozna ezzel. Borzasztó ilyen sz@arrágó emberek dolgoznak ott is , veszel valamit és mindig utána nekem kell rohangászni csinálják meg rendesen amit kell.
-
misx
senior tag
válasz szpal17 #35939 üzenetére
Én is a Edigitalnál vettem a gépet múlt héten, a szériaszám ellenőrzésnél nekem is 2015 tavaszára datálja a végét, de a garanciajegyre ragasztották egy matricát, amin rajta van a gyári szám és a vásárlás időpontja + pecsét.
Mondjuk az érdekes, hogy számla/gar.jegy dátumát 06.06-ra vették, mivel ugyan akkor adták át a futárnak, de a hosszú hétvége miatt én csak kedden (06.10) kaptam meg a gépet. Erre azért figyelhetnének, mert tudták, hogy keddnél hamarabb úgysem kapom meg. Így már 4 napja élt a gari, mikor kezembe vettem a gépet. De ezt máshol is így csinálják, viszont ha másnapra érkezik, az az 1 nap nem oszt nem szoroz."Utána papírokkal tudod bizonyítani, hogy ez így is történt."
Off, de nem hagyhatom ki. Este néztem az According to Jim-ben azt az epizódot (1. évad), mikor Jim vissza akarta vinni az elromlott DVD lejátszót, de mivel az asszony elhányta a számlát (persze ő szerint Jim cseszte el), nem vették vissza a neki DVD playert. Így vett egy újat. Az új számlával meg nem sikerült gariztatni a rosszat, mert nem egyezett a serial number. A sógornője egy kis bájolgással a végén visszakunyerálta a pénzt a rossz DVD lejátszó után, a boltos meg fizetett, mint a kisangyal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest