Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Etzel

aktív tag

válasz fcriss #21986 üzenetére

Egyszerűen nem értem...
    Vissza "tekertem" kicsit és volt itt vki aki ilyen problémával szenvedett, de neki letörölték, vagy letörölte azt a partíciót amin ezen driverek,stb... van/volt.
    Neki akkor az Intel Bluetooth enabler software-t is ajánlották. Feltettem, jött is win7 indításkor a kék halál :( Most leszedtem működik minden megint.

Tehát mikor világos kéken/fehéren világít az F12 gombom, akkor ezt látom mind az eszközkezelőben, mind a connection manager-ben. Ráadásul vmi Microsoft Visual Wifi miniport adapter vagy mi a bánat is települt valahonnan és ha letörlöm, újból megtalálja, sárgával megjelöli de 2 pillanat múlva hozzá telelepít valamit és ott marad a Hálózati kapcsolatokban a Broadcom és a Realtek között :(

Miután az F12 gombal kikapcsolom akkor pedig ezt látom.
    Hiába nyomok rá mikor be van kapcsolva az új hardver keresőre semmit nem talál :(

Próbáltam innen letölteni a megfelelő Bluetooth drivert de semmi :(

Innen[ (Driver - Network)/L] meg fogalmam sincs melyiket kellene :(

Az amerikai HP oldalán a Broadcom 2070-es drivert ajánlották, feltelepítettem de láthatóan semmi változás, a WiFi menne ha lenne itt vidéken :D jel, de az a fránya Bluetooth b@szik elindulni... már komolyan mondom nem tudom mit telepítsek fel

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés