Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
spyduck
nagyúr
Oprendszer csere után sztem tuti jó lesz!

driverek közül meg ezek kellenek:
Win7 Update utána pedig
-3d drive guard
-ATI VGA drivere az ATI honlapjáról
-HP Protect Tools
-Intel AMT
-Modem (HDA)
-Quick Launch Buttons
-Richo Media Card (Ez csak Home Premium-nál érehtő él, nem értem miért!)
-Synaptic Touchpad driver
-Web Camera
-Wifi Assistant -
spyduck
nagyúr
Éljen!!!!! Működik a finger print oprendszer csere után

-
spyduck
nagyúr
A HP Protect Tools-on kívül van még olyan szoftver amivel lehet használni az ujjlenyomat olvasót?
-
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06
üzenetére
jajj

HDS 100% azt jelenti, h tökéletes állapotban van a winya. Én azért írtam a cikkemben, h 5-6 óra jó még mivel az ASIS eredete kétséges ha túl sok az üzemóra akkor nem ajánlatos.
Nekem pl csak a HDS sentinel mutatja meg a HDD hőmérsékletét \Azért 36 fok mert töltök már egy pár napja\. Az everest és a HD tune nem. Azt, h miért nem tudom.

Itt van egy kép a működő 3d drive guard-ról.

Nekem meg a fingerprintem nem akar működni.

Ezek a Win7-es driverek még nem a legjobbak. -
spyduck
nagyúr
HDD: 33 fok. Alaplapon viszont nincs érzékelő, pedig úgy rémlett, h van. Már keverem melyik gépen mi van.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06
üzenetére
Ma egész nap ment, töltöttem, játszottam, neteztem.

P8600 CPU, 1280x800Azt se mondanám, h nálad a T9400-es csinálná a melegedést. Holnap 12 óra 33 perckor megnézheted a 8530w melegedését is T9400-el. Nem sokkal melegebb mint a 8530p.
Tényleg érdemes volna megnézned a Home Premium-ot, tényleg kevésbé terheli le a gépet.szerk:
kék: GPU
piros: CPU -
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06
üzenetére
Én wifi-n netezek éjjel-nappal. A gép alja totál langyos, furcsa is. A 6910p-nek melegebb volt az alja. Igen nettó árakról beszélek, mivel nekem az számít
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a HD3650-es teljesen felül múlta elvárásaimat, minden játék elmegy high vagy mediumon 1280x800-on. Haveromnak olyan 8530w-t vettünk ami burkolat cserés és kijelző cserés volt, szóval teljesen makulátlan.
Volt pár álmatlan éjszakám, h elrontottam, h nem 8530w-t vettem, a tesztelés után rájöttem, h nagyon jól jártam. -
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06
üzenetére
Azért döntöttem a "p" mellett mert 160.000ft-ért kaptam meg. Sajnos áremelés volt a NBS-ban és csak ezt megkaptam olcsóbban. A 8530w-nek meg mindig változott az ára és nem tudta pontosan mikor érkezik, hol arról volt szó, 188k, hol kevesebb.....És végül 200k lett az ára. Vacilláltam, h megéri-e nekem az erősebb VGA ezt az árkülönbséget. A lényeg, h megvettem és rá 3 napra kaptam a telefont, h megjött a 8530w is. Ekkor kicsit ideges lettem de nem baj mert legjobb barátomnak megvettük. Csaptunk is egy COD4 party-t ketten

Kész van a logout teszt HP EliteBook 8530p vs 8530w vs 6930p néven csak még nincs engedélyezve. Kb 1,5 hétig csináltam időhiány és géphiány miatt. Ha elolvasod akkor rájössz, h sztem megérte a 8530p. Van amiben a 8530w jobb de amire nekem kell arra a 8530p a jobb. Ja és közben vettünk csajomnak egy 6930p-t, azzal is volt variálás. Először integrált VGA-at akartunk venni de végül egy ATI HD3450-es 6930p mellett döntöttünk LED-es háttérvilágítással. A COD4 gyönyörűen megy rajta 1280x800-on
-
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06
üzenetére
Az a vicc, h nekem nincs ilyen menüpont a HP Protects tools-ban, mind1, túlzottan nem érdekel.
Én biztos újra raknám a rendszert a helyedben. A HomePremium meg tényleg gyorsabb, valamiért kevesebb ramot is eszik. Ezt egy 6910p-n is teszteltem amiben 1giga ram volt. Az Ultimate-el olyan lassan lépett be a windowsba mint az állat, ráadásul netezés közben el is fogyott a RAM. A HomePremium jóval gyorsabban lép be a windowsba és 30%-al kevesebb ramot használ. Hogy miért azt nem tudom, ugyan ez volt a tapasztalatom Vista esetén is. -
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06
üzenetére
Igen próbáltam mindkettőt, azért maradtam az Ultimatenél mert azt próbáltam ki másodszor és még lusta voltam újra rakni a rendszert. Én hülye......nem tudom minek szedtem le, sokkal gyorsabb volt. Sajnos kíváncsi voltam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindjárt megnézem amit írtál....
Nekem nincs olyan, h register finger print. Érdekes, belinkelnéd melyik protect tools-t töltötted le? Ezek szerint én rosszat

-
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06
üzenetére
A 6910p-vel szenvedtem amúgy meg a 6930p szoftvere jó volt hozzá.
Nekem működik a 3d drive guard, lehet le kéne cserélni az oprendszert egy újabb verzióra, én ráadásul a HomePremiumot jobban ajánlom a gépre, gyorsabb is.
Milyen Win7-ed van RTM vagy RC? Ha RTM abból is melyik kiadás? Lehet ezzel lesz a probléma.Azt vágom, h a Protect Tools-ban a Credential Manager-nél kell beállítani de azon belül mire kell menni? Mindent végigkattintottam de nem találom.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
válasz
Studiossrác
üzenetére
-
spyduck
nagyúr
Az EVEREST vkinek nem szokott néhe irreálisan nagy összegeket kiírni a CPU-ra?
Ezt eddig minden EliteBook-nál tapasztaltam, van olyan EVEREST verzió ami nem szórakozik? Csak a CPU ír ki hülyeségeket néha, a CPU1 és CPU2 jól működik. -
spyduck
nagyúr
Nemrég hoztam el a HP 8530p-t, sajnos a 8530w-re még várni kell DEC. 3-ig. Nem bírtam magammal
Attól függetlenül lehet azokat is elviszem de addig be kell érnem ezzel 
Nagyon jó a gép, totál halk és nem melegszik. 40fok a CPU és 45fok a GPU. Nemsokára kész az install és megy a COD6 teszt . -
spyduck
nagyúr
válasz
Ipse89
üzenetére
Én az egyik 6910p-t 1024mb ram-al használom. Win7 Ultimate van rajta és nem a leggyorsabb, van, h elfogy a ram és akkor belassul. Volt olyan 6910p-m amiben 2 giga ram volt, annak soha nem fogyott el a ramja, van egy olyan is amiben 4 giga ram van (3-at lát a 32bit miatt) az pedig bőven elég. Lehet optimalizálni, ha leveszed a látványelemeket bőven elég neki az 1gig ram, másrészről én a helyedben Home Premium-ot raknék fel, annak elvileg kevesebb ram kell.
Milyen proci van benne? Csak mert haveromank 1.6-os AMD turion-ja volt és nem engedte telepítni, nem tudom miért. Elvileg 1,6 ghz a minimális követelmény. -
spyduck
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Kipróbáltam az XP kompatibilitási módot és bevált, így nem kell szenvedni a leírtakkal
Azért köszönöm
Most már F.17-es a bios. -
spyduck
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ilyet még nem csináltam, pontosan, h is kell?
-
spyduck
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Én amúgy arra lennék kíváncsi, h miért nem enged F15-ről F17-re bios-t frissíteni a Win7. Xp alatt bezzeg megy de emiatt nem fogom újrarakni a rendszert.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Sztem se kell kivenni! Egy hozzáértő azt mondta, h ha kiveszem akkor hűvös helyen kell tárolni és havi 1x lemeríteni ls feltölteni. Ha nem így cselekszel akkor kiszárad a zselé. Szóval egyszerűbb ha benne hagyod. Az akksi legnagyobb ellensége a meleg, a 6910p nem éppen a melegedéséről híres. Ha dedikált VGA-s gépem lenne akkor kiszedném de azt is csak akkor ha játszok.
Amúgy köszi a linket

-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
melyiket töltötted le? linkeld már be mert nekem nem működik egyik softver se.
nincs olyan
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ezt hol találtad?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
F10-->system configoration-->bulit in device options-->fingerprint device-->enable
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
BIOS-ban beállítottad, csak mert én kikapcsoltam! Írj privátot rekid-nek ő úgy emlékszem használta a fingerprintet.
szerk: újraindítom és megnézem

-
spyduck
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nézted már everesttel, h mi az eszköz azonosítója és úgy keresni hozzá drivert?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ja és ha nem működik a fingerprint driver ugyan úgy próbáld meg a Win7-es 8530w vagy 6930p drivert, hátha azzal jó lesz. XP alatt tökjéletesen működik. Win7 alatt egyszer próbáltam de már régen.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Biosban kikapcsoltam mert idegesített, h folyton pittyeg ha hozzáérek. Kapcsold vissza

-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Össze kell válogatni.
(1)win7 telepítés
(2)win7 update
(3)a megmaradó drivereket letöltöd a HP honlapjáról, konkrétan ezeket:
-HP 3D Drive Guard ( HP EliteBook 8530w-hez való Win7 Prof. driver)
-Finger Print driver (6910p Vista Enterprise)
-Intel AMT MEI (6910p Vista Enterprise)-->feltelepíted-->kiírja, h error-->eszközkezelő-->manuális telepítés-->C:\SWSETUP mappából (ide csomagolja ki az összes HP drivert a Windows)
-Intel AMT SOL (6910p Vista Enterprise)-->feltelepíted-->kiírja, h error-->eszközkezelő-->manuális telepítés-->C:\SWSETUP mappából (ide csomagolja ki az összes HP drivert a Windows)
-Quick Launch Buttons ( HP EliteBook 8530w-hez való Win7 Prof driver)
-Wierless Assistant ( HP EliteBook 8530w-hez való Win7 Prof driver)Az összes többi driver-t az UPDATE során megtalálja magának. Amúgy meg Everest-el meg tudod nézni, h melyik nincs telepítve. Megnézed ezen hardver azonosítóját és google segítségével letöltöd.
hol lehet beállítani a vga ram méretét?
Sehol, ezt automatikusan állítja be magának. -
spyduck
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Használd a 8530w win7-hez való quick launch buttons driverét.
-
spyduck
nagyúr
válasz
jorden06
üzenetére
6910p-nél eljutottam odáig, h kb 1 órája mindennel tisztában vagyok. A 8530p-nél fogalmam sincs. Én a helyedben leszedném a legfrissebb WIN7-et és feltelepíteném. Csinálnék egy Update-t és csakis utána kezdeném el felrakni a drivereket. Küldj egy fotót az eszközkezelőről és megoldjuk. Én pl a wifi drivert is az intel honlapjáról szedtem le.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Khelben
üzenetére
Kiírta, h van már fent frissebb. Na jól van mondom akkor megnézem az általad belinkelt Mobility centert és láss csodát ott van

Azt hittem, h nem működik közben csak az XP-n a starttárca jobb alsó sarkába rakja itt meg nem
Hát akkor ha tudni akarod van újabb is

Másrészről meg próbáld csak ki a 8530wnek a Win7-es Wierless Assistantját. Átvarázsolja a QuickLaunch Buttons-t, sokkal jobban működik és szebb is!!

-
spyduck
nagyúr
válasz
Khelben
üzenetére
Én nem azt töltöttem le hanem egy elvileg újabbat de mindjárt kipróbálom.
Ha megkérhetnélek belinkelnéd a letöltés?
szerk: Csak azért mert nagyon lassú a HP szervere és 1000év mire az általad említett driver verziót megtalálom.
AZT ESETLEG TUDJA VKI, H MIÉRT NEM TUDOK WIN7 ALATT BIOS-t FRÍSSTENI?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Azt megmondaná nekem vki, h melyik drivert kell letölteni ahhoz, h ezt feltelepítsem?:
HP MOBILE PROTECTION SENSORFelraktam már a driver CD-ről de le akarok újat tölteni hozzá.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Spartacuss
üzenetére
A matrica a lényeg a noti alján, másrészről ha felhívod a HP-t küldenek neked egy vistát, driver dvd-t és egy recovery dvd-t.
VaniliásRönk: Még szép, h élnek

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- DELL LATITUDE E5310 10GEN CORE I5 10310U HUN LAPTOP 8GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy meg a válasz nem!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx