Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
-
zsolthee
senior tag
-
zsolthee
senior tag
válasz
Sanyabá
üzenetére
Ha benne volt, akkor jó.

Eléggé kiveséztük azt is, hogy mit és hova: SSD-t a HDD helyére, HDD pedig vagy az ODD helyére egy caddyvel vagy USB-s kerettel viszed magaddal külön. Attól függ mennyire használod az optikai meghajtót. SSD-ből én a Samsung 830-as szériát javaslom.
Pöpec kis gép lesz úgy, az biztos. Én már a 64GB-ossal is nagyon meg vagyok elégedve. Nem csak én látom gyorsnak, hanem a Win7-is (7,7) -
zsolthee
senior tag
válasz
Sanyabá
üzenetére
Én most vettem a páromnak egy 8530-at, csak épp Centrino CPU-sat.
Holnap lesz benne a 2. 2GB-os modul, de az 64GB-os Samsung SSD-vel már most nagyon gyors.
Nem tudom mire használod, de ha nem játékra kell akkor szinte mindenre tökéletes.Szerintetek a centrino-s helyett C2D vPro-t be tudok tenni ebbe a gépbe? Ugyan az a foglalat mindkettőnél?
-
zsolthee
senior tag
Az egy év azt jelenti, hogy ha azon belül jelented be a szerviznek az akksi-hibát akkor garancián belül kicserélik.
Használd rendszeresen de ne hagy nagyon lemerülni! (30-40% töltöttségig max.) A teljes kisülést pedig kerüld! Pl.nem veszed ki a gépből és nem hagyod a fiókban hetekre, hónapokra
) -
zsolthee
senior tag
válasz
BerlinBoy632
üzenetére
Bocs, 2x ment
-
zsolthee
senior tag
válasz
BerlinBoy632
üzenetére
Hogyne. Miért kéne 20-30 ezerrel többet fizetnem ha tudok más op.rendszert is telepíteni.

-
zsolthee
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Biztos zöldfülű volt
Vagy nem akarta a döbbenetet látni az arcodon. 
Sajnos ilyen szempontból mindegy, hogy mennyibe került a gép. 8560p-be most fogok akkut rendelni. 0km-es a masina és teljesen kuka az akkumulátor. Nem töltődik fel 1 %-ot sem. Másik gépben is próbáltam, dettó. BIOS-ben ki tudja olvasni a sorszámát és itt megáll a tudomány. Windows: Csatlakoztatva, nem töltődik.

Erre most mit mondjak?
Ja tudom: 1 hónap 
-
zsolthee
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem akarom megint védőszárnyak alá venni a szervizeket, de nem tehetnek róla, hogy ilyen hosszú ideig tart egy javítás. Mindegyik szervizpartner egy azon alkatrész disztribútortól rendeli az alkatrészeket. Ők pedig 2-4 hetet szoktak mindig mondani. Sajnos azt mutatja a gyakorlat, hogy tényleg ennyi, vagy néha több is. A miértjét nem tudom, biztos valamit nagyon elszúrnak a logisztikán, passz. Lényeg, hogy az esetek nagyon kevés százalékába van az, hogy pár napon itt van az alkatrész. Ilyenkor valószínűleg van az európai raktár(ak)ban. A gyártó egyébként nem engedi a szervizeknek, hogy a hibákat javítsák, minden esetben alkatrész cserét írnak elő.
Hogy én is beálljak a sorba: már aug.24 óta várok egy 8540p-hez való magyar billentyűzetre. Fizetős a sztori, nincs garancia. Mégis várnom kell.
Ha a hiba jellege megengedi és szükség van rá, akkor el lehet hozni a szervizből a gépet amíg nem érkezik meg az alkatrész.
Régebben bizonyos gyártóknál volt olyan, hogy ha nem tudta a szerviz X napon belül megjavítani a gépet, csere utalványt állíttatott ki velük amit a kedves user beválthatott egy hasonló árkategóriában lévő - ugyan olyan gyártmányú - laptopra a vásárlás helyén. Felhasználó boldog (ez a lényeg), szerviz leboxolja a gyártóval a javítást, kereskedés is elszámolja az összeget a gyártó felé.
Én törvényben kötelezném egyébként a gyártókat ilyenekre. Persze, csak ha otthoni felhasználásra vásárolt gépről van szó. -
zsolthee
senior tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Bocs, hogy beleszólok...
Ha mindkettő táp viszi közvetlenül a gépet, akkor nem azok a rosszak.
A docking station-nek és a gépnek is ilyen DC csatlakozója kell hogy legyen: kép
A tápegység vége meg ilyen. Az aljzatba csak a középső tüskének kell belemennie.
(Én vice versa szoktam használni az eszközök töltőit.) -
zsolthee
senior tag
válasz
BerlinBoy632
üzenetére
DX update, VGA driver update. Ha így sem megy, nézd meg, hogy egyáltalán támogatott-e a játék által a VGA-d.
(#27704) JoceeHunt
A dokkolót mondanám rossznak, mivel anélkül a táp tölti a laptopot. -
zsolthee
senior tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Hogy is van ez?

"Tölteni nem sem tölti a gépet , de ha a gépbe dugom akkor már igen."Korábbiakkal is az a tapasztalat, hogy hiába több típusú dokkoló és notebook, amíg a csatlakozójuk stimmelnek, addig gond nélkül megy egyik a másikkal.
Szóval szerintem annak mennie kell. Ha nem, hát akkor vidd vissza és csere -
zsolthee
senior tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Igen, az az eject ami nem jól viselkedik. Ha ráteszed a gépet a dokkolóra akkor annak folyamatosan kéne égnie. Ha bekapcsolod utána a power is világít. Közvetlenül a dokkoló tápjáról tudod tölteni a laptopot? Csak hogy tudjuk, az jó vagy sem.
Dokkolóból - a gyári leírás szerint - két fajta van ehhez a típushoz (nem DVD-s)
P/N: A7E34UT
P/N: LZ844AA
Ez is stimmel? -
zsolthee
senior tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Ha szépen beleilleszkedik a dokkoló csatlakozójába, akkor az hozzá való.
A normál - nem a DVD meghajtóval ellátott - dokkolók mennek driver nélkül. USB hub-ként ismeri fel az op.rendszer, nem kell telepíteni semmit. Nézd meg az eszközkezelőt, van-e ott valami ismeretlen eszköz.
Amikor a gép rajta van a dokkolón a power és az eject gombok világítanak rajta, ugye? -
zsolthee
senior tag
válasz
perempe
üzenetére
TC -> fényes az LCD panel
HP ProBook 4530s B0X69EA
HP ProBook 4530s B0X69EA_TC...és 10 dekával nehezebb

-
zsolthee
senior tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Legfrissebb VGA driver van fent? Nem hinném, hogy az akkunak köze lenne hozzá...
A dokkolók között az a különbség, hogy az első 2 az standard, az utolsó 2 pedig bővített. Ez azt jelenti, hogy optikai meghajtó is van benne. A Watt pedig a hozzáadott tápegység teljesítményét mutatja. Nagyobbról pl. hamarabb feltölti az akksit. Szerintem 90-120W bőven elég.
-
zsolthee
senior tag
válasz
deathtania
üzenetére
ezek nem HP-k

Akinek nem tétel egy-két ezer $ az vegye. Aki erre/ilyenre kuporgat az ostoba. -
zsolthee
senior tag
válasz
marteeeeen
üzenetére
Túlmelegszik. (Én úgy vagyok vele, hogy a laptop nem játékra való )
-
zsolthee
senior tag
-
zsolthee
senior tag
válasz
Thrawn
üzenetére
Attól függően, hogy milyen VGA van benne, kétféle venti rendelhető:
■ For use with UMA systems - 580718-001
■ For use with discrete systems - 580719-001Teljesen szét kell kapni a cseréhez, úgy hogy kell hozzá egy ügyes kezű szaki vagy szerviz.
Vagy egy service manual
Az alkatrész nem biztos, hogy horror áron van ha szervizből rendeled, csak sok idő mire megérkezik. (2-4 hét). Ha találsz az e-bay-en, akkor inkább rendeld meg ott. -
zsolthee
senior tag
válasz
Drughi
üzenetére
Sokaknál kiveri a biztosítékot - és természetesen joggal - ha heteket kell várni az alkatrészre. De erről legkevésbé a szerviz tehet. Ő a gyártótól kapja az alkatrészt és csak annyit és azt amire szüksége van. Gyári számhoz feladva megy a rendelés. Ha megjön az alkatrész akkor tudják beszerezni. Sarki közértben vásárolt HDD-t (hogy a példánál maradjunk) nem rakhat a gépbe. Ezért komolyan megütheti a bokáját.
Abban teljesen egyetértek Veled, hogy a szervizen sok múlik. Okolni a késedelmes javítás miatt nem lehet őket. Fogyasztóvédelemmel lehet őket fenyegetni, de nem sokat ér el vele. Viszont valóban, ha a kiszolgálást színvonalas, sokat javíthat a termék megítélésén.
Csak zárójelben jegyezném meg, hogy a FSC (Fujitsu Siemens Computer) - az esetek 90-90%ában - például bejelentést követő nap reggeléra már az alkatrész a küszöb elé tette a szerviznek. Ugyan annak, ahova a HP csak 2-4 héten belül tudott szállítani. (mióta Fujitsu lett, nem tudom hogy megy).
A hibát bele kell kalkulálni egy gép vásárlásába. Ha mindez a garancia időn túl történik nem sokkal, akkor nagyon kellemetlen lehet (bedöglik az alaplap). Ezt azért mondom, mert sok ilyennel találkoztam és azért, mert erre megint az FSC a legjobb pozitív példa számomra: lehet szépen is intézni az ügyeket. Az ügyfél elpanaszolta a magyarországi képviseletnél egy levélben, hogy szeretett Amilo notebookja tönkre ment, pedig nagyon szerette és vigyázott rá...stb. Szeretné még évekig használni, mert nagyon meg van vele elégedve, de nem tudja a szerviz által kiajánlott összeget megfizetni az alaplap cserére. Mindezt szép sorok közé csomagolva elmondta, mire a képviselet megkérte a szervizt, hogy a javítsák meg az ügyfél gépét, az alkatrészt pedig számolják el garanciában(!). Csak a munkadíjat kellett kicsengetni, ami a 80-100eFt-os alaplapnak csak a töredéke volt.
Korrekt a fogyasztó, korrekt a gyártó. Van ilyen is, mert mindig kettőn áll a vásár. Bocsánat a hosszú OFF-ért. -
zsolthee
senior tag
válasz
Drughi
üzenetére
Elitebook vagy sem, a hiba az hiba (a HDD és a töltő esete a példában). Viszont a kopás már egy kényesebb dolog. Attól függ elismeri-e a gyártó vagy sem. Lenovoék biztosan nem nyelnének le egy ilyet.
(#27224) B-L-A-C-K
Ha megnézik a gépet akkor általában a sérüléseket figyelik. Ha szakszerűen Te magad szétszeded és összerakod akkor nem fog kötekedni, hogy "Héj, kopott a csavar feje".
Lehet, hogy mondjuk már korábban szervizelték a gépet és attól is lehet kopott
Ezt ő nem tudhatja és nem is foglalkozik vele.(#27225) wwhy Gyakorlatilag is.
Nem nagyon láttam még HP gépeknél "Warranty void if removed" matricát sehol. Szóval lehet piszkálni, de persze csak ésszel és kellő hozzáértéssel. 
(#27230) Pocok256
-
zsolthee
senior tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Belinkeltem az én esetemet, de ha nem új a gép akkor másról van szó.
Ha a másik akksit sem tölti akkor valószínűleg alaplap probléma lesz. Garancia van még rá? -
zsolthee
senior tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
A gép véletlenül nem új?
Csak azért kérdezem, mert kicsit korábban én is írtam egy hasonló problémáról, bár a megoldás részemről egyszerűbb volt. Persze, miután rájöttem. 
Ha ezelőtt jól működött, akkor pedig rossz lesz az akksi. Az op.rendszer nem panaszkodik a bejövő tápfeszültség miatt? -
zsolthee
senior tag
válasz
D1Rect
üzenetére
Érdemes az alaplapi tápcsatival kezdeni. gondolom center pin-es. Nézd meg nem sérüét-e meg a tüske benne. Ha szemre jó és a tápegységgel sincs gond akkor pedig szét kéne kapni teljesen, ki az alaplapot majd műszerrel megmérni, hogy a tápból érkező fesz eljut-e a megfelelő lábakig a csatlakozón. Ez nálunk is 2 emberes móka. Én végzem a szétszedés és az összerakást, kollégám mér meg forraszt.
reméljük Te ügyesebb vagy. 
-
zsolthee
senior tag
válasz
KaakukK16
üzenetére
A "Milyen notebookot vegyek?" topicot

Miért cseréled le a PC-t laptopra? Főleg ha játszani szeretnél...

-
zsolthee
senior tag
válasz
jorden06
üzenetére
Mekkora a gép ha még a könyöködet is megtámasztja?

A kémi topicban írták a kollégák, hogy nem igazán célszerű műszaki téren használni az acetont tisztításra. Kikezdheti az alkatrészeket, foltot hagy stb.
Én kontakt wl-t szoktam használni. Eddig még bevált, bár mondjuk körömlakkal még nem volt dolgom. Legutóbb a kolléganő kínálta meg a 8510p-jét egy kis kávéval ugyan így. Egy napig csinált érdekességeket a gép...
-
zsolthee
senior tag
Pedig sajnos annyi. Türelem, tornaterem.

(#27118) asound
Alapvetően nincs gondom a HP notikkal mert nem túl problémásak, de néha azért
becsúszik ez-az. Vadi új, frissen kibontott gép billentyűzetén már fityeg az F4?

Jó ez csak egy a sokból. Legutóbb 20db 8560p-t úgy kaptunk meg, hogy az akkumulátoruk nem volt teljesen 100-as nem tudom mi volt velük, mert elég érdekes jelenséget produkált. Ha valaki találkozott már ilyennel, akkor árulja el legyen szíves, hogy mitől van.
Szóval: A 20-ból 1-et gyönyörűen feltelepítek, minden OK, akku tölt! (fontos:töltődik).
Jön a következő. Telepítés, Win7 patchek installálása stb. 1-2 órát tuti volt töltőn. Lehúzom, próbálom akkuról indítani de semmi. BIOS azt mondja: Battery not present. Mondom fasza.
Nézem a többit. Mind a 19 ezt csinálta.
Aztán kipróbáltam azt, hogy az egyikből átteszem az akksit az egyetlen, hibátlanul működő és akkumulátorról teljesen jól üzemelő gépbe. Nicsak! Pár perc és elkezd töltődni, pedig a másikba életjelet sem mutatott órákon keresztül. Visszateszek mindent az eredeti helyére és mintha nem is lett volna hiba: a "rossz" gép tölt a "rossz" akksit.
Szóval nem volt semmi sem rossz, csak mind a 19 gép akkuját kb 15-20 percig tölteni kellett az egyetlen 1 jól működő gépben, aztán visszatenni.
Egy kicsit bosszantó volt, de szerencsére nem kellett gariztatni őket.
Hozzáteszem: Mindegyik teljesen egyforma volt, egy beszerzésből és egy szériából származtak. -
zsolthee
senior tag
Ezért egy forintot sem kellett volna fizetni ha közvetlenül a HP szervizbe viszed.
Az üzletbe 3 napon belül érdemes visszamenni, akkor ki kell cserélniük a gépet.
A szerviz a gyártótól rendeli meg az alkatrészt, szóval neki is várni kell a szállítmányra.
Én átlagosan 2-3 hetet szoktam várni, akkumulátorok esetében néha még többet is.
Másik előnye az lett volna ha Te viszed javíttatni, hogy a probléma detektálása után visszakérhetted volna a laptopot, így ha nehézkesen is, de tudnád használni. Ha megékezik az alkatrész (valószínűleg klaviatúrát rendeltek hozzá) utána beviszed és 5 perc alatt kicserélik. (Bár mondjuk ha nem bp-i vagy akkor lehet, hogy ez volt az egyszerűbb megoldás.)
Szóval türelem. Reklamálhatsz, de attól nem lesz előbb kész a géped.
Sem az eladó sem a szerviz nem tehet róla, hogy pont kifogtál egy ilyet. Szerintem eléggé megbízható masinák...De pont jónak és jókor mondom, mi ? 
-
zsolthee
senior tag
válasz
Centrumpc
üzenetére
Szerviztől rendeld meg. Elméletileg csomagba adja a HP ami tartalmazza a HDD, az optikai meghajtó és a touch pad kábelét.
Spare part number: 646119-001(#26464) rmartin94
Mentés az első lépés. Amit csak tudsz és fontos szedj le a lemezről, ne érjen meglepetés. Sajnos attól még, hogy Hitachi a márkája nem biztosíték semmire. Bár tény, hogy nálunk a cégnél a 6.évüket betöltött 6120-ok még mindig remekül működnek, pedig azok aztán nincsenek kímélve. Azokba is Hitachi meg Seagate HDD van. Részemről a HDD Regeneratort tudnám javasolni.
-
zsolthee
senior tag
-
zsolthee
senior tag
válasz
rossitibi
üzenetére
Vigyázz, ha a memóriát akarsz bővíteni! Egy slot van csak, nem tudsz a gyári 1GB mellé többet tenni.
(Ezt érdemes forgatni)
DDR3 667Mhz kell bele egyébként.
Az SSD tényleg sokat dobna rajta.
-
zsolthee
senior tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Első lépésben próbálj kontakt hibát felfedezni: fedél nyitása-csukása befolyásolja-e lilulást, kijlelző hátulja illetve az inverter feletti műanyag rész érzékeny-e kisebb nyomásra.
Ha negaítv az eredmény akkor LCD-re illetve VGA-ra tippelek. Ez esetbe külső monitoron kéne megnézni, hogy előjön-e a hiba. -
zsolthee
senior tag
válasz
redbiro
üzenetére
A 830-as Samsung egészen jó, árban is elfogadható.
-
zsolthee
senior tag
-
zsolthee
senior tag
-
zsolthee
senior tag
Érdekes az alábbi hiba, találkoztatok már ilyennel:
Adott egy NC8430 ami csak tápról indul el. Ha bejön a Windows akkor azt mondja, hogy 96%-on van az akku. Ha kihúzom a zsinórt egyből leáll a laptop. Eddig egyszerűnek tűnik. De ha ugyanezt az akksit átteszem egy másik (8510p) gépbe akkor az CSAK AKKOR hajlandó elindulni róla, ha 2mp-re (amíg villan egyet a töltés jelző LED) rádugom a töltőt majd lehúzom. Onnantól kezdve megy rendesen. Ha a 8510p akkuját teszem bele a másik gépbe akkor szintén ugyan ez van: akkuról nem megy. Ha a 8510p saját akksiját visszarakom, szintén ugyan úgy reagál: csak akkor indul el töltő nélkül ha 2mp-ig kap egy kis kakaót a konnektorból.
Én alaplap hibára gyanakszom a 8430-nál. Szerintetek? -
zsolthee
senior tag
válasz
kukinyo
üzenetére
Akkor úgy próbáld meg, hogy miután levetted az elemet és vártál vele 5-10 percet, kapcsold be a gépet de ezúttal a CMOS elemet se kösd vissza. Ha működik, akkor kikapcs, elem vissza, összerak.
Ha így sem megy akkor passzolok, pedig ezeknél a típusoknál még nem bonyolították túl ennél jobban a resetet. -
zsolthee
senior tag
válasz
kukinyo
üzenetére
Service manual ezt mondja:
1. Remove the real-time clock (RTC) battery.
2. Wait approximately 5 minutes.
3. Replace the RTC battery and reassemble the computer.
4. Connect AC power to the computer. Do not reinsert any
battery packs at this time.
5. Turn on the computer.
All passwords and all CMOS settings have been clearedJól csináltad csak lehet, hogy a 4. lépés második felét hagytad ki.
-
zsolthee
senior tag
válasz
Underground2
üzenetére
Szerintem a Driver Genius-ra gondolt a kolléga.
-
zsolthee
senior tag
válasz
Underground2
üzenetére
Bocs, de nekem csak negatív tapasztalatom van.
Mivel nincs hozzá hivatalos Win7 driver support, szerintem instabil lesz.
Én a 6120-al így jártam, hiába szedegettem le hozzá a drivereket, volt kékhalál meg minden földi jó.
Hátha Te ügyesebb leszel. Sok szerencsét. -
zsolthee
senior tag
válasz
zoli03
üzenetére
Linkelhetnék be én is oldalakat, de nálam a gyakorlat a mérvadó.A tartalék akkut én mindig feltöltve tettem be a fiókba egy dobozba és soha nem volt egyiknek sem nagy baja. Persze fokozatosan előbb utóbb tönkre mentek, de inkább az utóbb volt a jellemző.
Hűvösre sem tettem őket, nem követtek el semmit.
Jó volt a szobahőmérséklet is. -
zsolthee
senior tag
-
zsolthee
senior tag
válasz
tantalkondi
üzenetére
Inkább az op.rendszer vagy az MBR hányhatta össze magát.
BIOS-ban (F10) nézd meg, milyen eszközök vannak engedélyezve bootoláskor!
Ha így sem megy még azt próbáld ki, hogy a vinyót kiveszed majd visszarakod.
Self test engem még nem vert át... -
zsolthee
senior tag
-
zsolthee
senior tag
válasz
NEMO1968
üzenetére
Igaza van pumuklinak: amíg nincs probléma a géppel, nem szoktuk a BIOS-t piszkálni.
A gyártó honlapján ha megkeresed a géphez tartozó BIOS csomagot, akkor
látni fogod a javítások előzményeit.(#22771) mario11 az external monitor az nálad a sima VGA (D-SUB) kimenet, igaz?
Ha igen, akkor mindkettővel tudsz kiadni képet. Bár a régebbi TV-ken inkább csak s-video van...ha van. -
zsolthee
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Dehogy is. Bővítheted nyugodtan, maximum azt fogják mondani, hogy ezek nem az eredeti RAM-ok, kérjük a gyári konfigurációt. (ha a hiba jellege megköveteli) A példa meg arra vonatkozott, hogy a szerviz tudja miből mennyi és milyen van a laptopban.
-
zsolthee
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Tudok jobbat: az Elitebook 8560-nál már elég csak elhúzni egy fület és már is leszedhető az alját teljes egészében beborító lemez. Onnan férsz hozzá mindenhez. Még csavarhúzó sem kell. Szerelés szempontjából jobb, aki meg nem ért hozzá úgy sem szedi szét.
A szerviz egyébként meg tudja, hogy mi van a gépekben. Pl: ha kicseréled benne a 2x2GB RAM-ot 1x4GB-ra, azt ne eszik meg. Még ha HP-s logo-val ellátottat teszel bele akkor sem. -
zsolthee
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
HP nem nagyon matricázza a laptopokat, sőt a szerviz sem.
Szóval ha szakszerűen szétszeded majd összerakod, akkor maximum a csavarokon végzett rétegvastagságból állapítják meg, hogy belenyúltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Kicsit képzavarban vagyok, mert láttam olyan 8530-at amire az volt ragasztva, hogy Core2Duo vPro. Abban akkor milyen CPU van?
Mi a különbség a kettő között?

Miért adnád el egyébként a 8530-at? SSD bővítéssel nem járnál rosszul akárhogy is nézzük...

Na, azért csak vannak kivételek. 

Pyttawrx