Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
No, közben én is körbenéztem. Nikon Coolpix 4300 vagy HP 850 lett a két legnagyobb eséyes. A keretbe még éppen beleférnek.
Valakinek van tapasztalata ezekkel a gépekkel? -
rlazol
veterán
úgy néz ki a Fuji Finepix S5000-s példánya itthon 180k körül lesz. rengetegféle manuális beállítási lehetőség, jobb CCD, de lényegesen nem tudd nagyobb felbontást, csak interpolálva. 180+Áfa körül lehet majd októbertől az S7000, aki a maga 6 MP feletti tudásával nálam kategóriagyőztes...
-
iwu
addikt
hi!
[L]http://index.hu/tech/digicam[/L]
Üdw!
(nekem 720 van, hobby célra tökéletes (80E Huf), a spannak 850 van (160E huf) megasztár.) -
rlazol
veterán
őt pl meg se néztem, mert valaki valahol fikázta a digitális nikonok objektíveit, de szvsz ez nem jelent semmit.
A CanonA70-HP735-Nikon3100 között az dönthet, hogy Te mit akarsz.
Árban nincs nagy difi, márha 10-15ezer ft-t nem nézünk nagy difinek, de ezeket sokszor már a listárnál olcsóbban adják. Felbontásban ugyanazt tudják, a Nikonnál van egy 50-800 ISO - ez jó, kérdés, hogy 800-nál hány az MP, a zoomok azonos, a makró és normál számok a nikonnál a legjobbak, de a különbség nem sok.
Van egy erős előny a HP-nál a minimum és maximum blendeértéknél, ez nem mindegy. Kicsinek tűnik a különbség, de nem az, kár, hogy csak auto módban lehet állítani. Max záridőben a Nikon relatíve gyenge, nem hiszem, hogy a 4 mp kevés, csak kevesebb, mint a többié (15 mp), elég az, szinte bármire. Állvánnyal, éjjel való fotókhoz kellhet ennél több. Nikon 1/3000 minimum értéknek szép, csak most itt a felesleg, a HP és a Canon 1/2000-d, de ez is elég. szvsz 1/1000-nél nálunk és amatőrszinten (ahol én is vagyok) nemigen kell több.
viszont a canon manuálisan állítható zárideje és blende értéke (fehéregyensúlyban mindegyiknek van manuál módja, bár a HP itt gyengébb, mint a többi) kulcsfontosságú tényező, és a canon további nagy előnye még az AF segédfény.
Szóval ha nemigen akarsz vele sokat vacakolni, rábízod a döntést, akkor inkább a Nikon (előtétlencsét sem tehetsz rá!), ha akarsz magadnak egy kis játszóteret hagyni, akkor a Canon, ha az ár kritikus (meg kell még venned az elemeket, a töltőt - kivélve Nikon és a Memóriát, mert a 16 Mb az lószarra se elég), akkor a HP.
Bármelyikkel fogsz tudni jó képeket csinálni, és azok papíron és nagyméretben is képek lesznek.
mj.: nemigen néztem körbe a piacon (még ott van pl a Kodak DS6340/6330), szinte csak az általad említetteket, mert fáradt vagyok - ld focimeccs téma... Magamnak nézelődök egy digitális után, de egy kategóriával feljebb, az értékeket és azok jelentését ismerem, de én eddig csak filmes géppel dolgoztam. tehát nem vagyok szentírás-író e témában (sem) -
Atlantis
veterán
Esetleg a Nikon Coolpix 3100? Ez milyen?
-
rlazol
veterán
a canon jobb (tudsz blendét és záridőt választani, videót felvenni - kell ez?, és van AF fényforáás támogatása, bár 4 elem kell benne). Viszont drágább is. És a HP ütésállóbbnak tűnik. Egyébként van még egy HP720, aki kicsit gyengébb (kevesebb manuális beállítás, ugyanolyan érzékenység), de lényegesen olcsóbb. És van egy Fuji finepix S304, aki mindkettőt veri, de legolcsóbban is 125000(memóriával!), mert most vitték derekasan le az árát, hiszen itt az 5000 és a 7000. szvsz ő megéri a különbséget.
-
Atlantis
veterán
Hello!
Véleményeket kérnék a címben szereplő digitális gépről. Esetleg hasonló árban tudnátok más, legalább 3MP-s gépet?
Nálam a fő vetélytárs a Canon A70
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest