- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Az őskövület Termo Öv 35-ös gázkazánunk be nem kapcsolósat játszik. Gyújtás közben az őrláng ad lángot, de amint elengedem a nyomógombot elalszik. Körábban elég volt kb 10 mp-ig nyomva tartani, most egy percig is elmentem, de sajna nem gyulladt be a nagy gázrózsa.
Első körben a thermoelemre gyanakszom.
Próbáltam kivenni, de a hollander a végén már csak körbeforog. Így levetem a nyíllal jelölt hármas lemezt. Nagyon korrodált volt, így kicsit csiszolóváaszonnal megreszeltem magát a lemezt, a kazántestet és a thermoelem felfekvő részét is. Sajnos nem oldotta meg.
Próbáljam meg icserélni valami univerzálisra vagy esetleg lehet más probléma is? Mennyire valószínű, hogy esetleg a thermoszelep ment tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest