Hirdetés

Aktív témák

• casenoid

tag

most van viszonyítási alapom az autóutak minőségét tekintve, s úgy gondolom a topichoz érdemes hozzáfűznöm.

Épp ebben a veszett havazásban vezettem haza Münchenből, onnan Innsbruckba Tirolba, majd haza Bécsen át, M1-esen. Tirolban nem esett semmi, állandóan sózott utak, néhol zöld legelők a hegyoldalakon.
    Bécstől kezdve gáz volt az út, de ok.
    Hófúvásos láthatatlan, de járható utak a Magyar határig. Aztán onnan kampec.
    M1 már hajnal 6 körül egy sávban kvázi járható volt, belső sávban azért bátran előztem :)

Na és hol van a legnagyobb tutyi, káosz és járhatatlan mellékutak tömkelege?
    Budapesten! Köszi Demszky bácsi! tudjuk,hogy terepjáróval jársz évek óta az árnyas úton lefele,XII ker - bár a képviselői vagyon nyilatkozaton egy üzemképtelen 20 éves VW-ent írtál be Gabcsi - de gondol azokra is, akik nem négykerékmeghajtással járkálnak, pláne amikor gyalog, esetleg Demszkyvel BéKáVéval...

Világváros Budapest, vagy lenne, mert ez így ciki! most komolyan.
    azt mondják 106 hókotró tisztít. A fenét! Oszrákoknál láttam egy óra alatt akár 10-et is, viszont itt amíg jöttem ma, egyet sem! (4 óra alatt reggel)

Aktív témák