Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Atrox
tag
Tököm tele van már a hóóóóóóóóóóóóval. :D
-
JC
tag
Teljesen kibuktam a helyi hóeltakarítási módszer láttán amit a helyi városüzemeltetési cég alkalmaz. A januári havazáskor egy hét kellett az említett cégnek a járda letakarításához ahol mindennap bejárok dolgozni. Nem volt elég, hogy a járdán volt hó még a hókotró (amelyet nem láttam de üdvözlöm) az útról összeset felnyomta a járdára (gratulálok). Én meg modern gladiátorként jöttem szembe a kocsikkal az úton.
Most furcsa mód hamar (2 nap) letakariították a járdát örültem is délután haza felé menet, reggel viszont bosszankodtam az ismeretlen és láthatatlan hókotró ismét akcióba lépett és a letakarított járdára feltolta a havat. Terepgyakorlatot lehetett volna rajta tartani akkora nagy darabok is voltak köztük mint a fejem. Csak gratulálni tudok a rendszerhez amit alkalmaznak. Nagyon köszönöm.
Másik dolog a közterületfelügyelők azonnal bírságolják azt, aki a háza előtt a nem takarítja a járdát. Jó poén addig mindig a várossé a terület amíg akarok valamit csinálni a ház előtt, de amikor balhé van (hóesés) már egyből az ottlakó a felelős.
Ja ez egyébként Debrecen. -
twollah
nagyúr
Most nem esik a hó, de fúj a szél, és nem is kicsit.
Hurrá, a hónál jobban csak a jeges szelet utálom. -
Break
senior tag
Emberek !! Havat akarok !!
Itt nálunk ( Kőszeg) egy szál hó sem esett.... -
Pacák
senior tag
Ma reggel is vonattal akartam/tunk utazni Érdligetről Kelenföldig. Kimentünk a 6:10-es vonathoz, 6:40-kor bemondták, hogy a 6:40-es 10 percet késik, aztán 6:45-kor befutott egy vonat. Megkérdeztük a kalauzt, hogy ez most melyik lenne e kettőből? Egyik sem ez kellett volna 5:40-kor jöjjön... ...itt padlót fogtunk.:DDD
-
rdi
veterán
Engem meg felhívott a szolnoki albürgermajster, hogy ne nagyon papoljunk, senki nam akar hómunkásnak menni, pedig mindenhol hirdetik.
De mifelénk mag az a szólás, hogy majd eltakarítja aki odaszórta [a havat]
:D -
GeorgeTerror
senior tag
off
Így hogy befedi a hóóóóó nem csúnya annyira... De ha majd elkezd olvadni ...
on
Tegnap Baracsról 2 óra alatt értem be kutyaújvárosba, ez max 30 perces út.
Két tűzoltóautó húzott 1 db kamijont.
A buszsofőr igen szépen anyázott.
Bepofátlankodott elénk egy fehér ford transit platós: tuti félvakon ment tovább, mert a buszsofőr stroboszkópozott neki jó ideig -
twollah
nagyúr
Még nem mentem ki megnézni mi a helyzet hó ügyileg, de már előre félek.
Mikor fog ez a sok hó elolvadni? -
launcser
senior tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
ha odaviszel kiáslak :D
de az gondolom nem felel meg
elunom magam elmegyek hómunkásnak
Aktív témák
Hirdetés
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs