Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Atrox
tag
Tököm tele van már a hóóóóóóóóóóóóval. :D
-
JC
tag
Teljesen kibuktam a helyi hóeltakarítási módszer láttán amit a helyi városüzemeltetési cég alkalmaz. A januári havazáskor egy hét kellett az említett cégnek a járda letakarításához ahol mindennap bejárok dolgozni. Nem volt elég, hogy a járdán volt hó még a hókotró (amelyet nem láttam de üdvözlöm) az útról összeset felnyomta a járdára (gratulálok). Én meg modern gladiátorként jöttem szembe a kocsikkal az úton.
Most furcsa mód hamar (2 nap) letakariították a járdát örültem is délután haza felé menet, reggel viszont bosszankodtam az ismeretlen és láthatatlan hókotró ismét akcióba lépett és a letakarított járdára feltolta a havat. Terepgyakorlatot lehetett volna rajta tartani akkora nagy darabok is voltak köztük mint a fejem. Csak gratulálni tudok a rendszerhez amit alkalmaznak. Nagyon köszönöm.
Másik dolog a közterületfelügyelők azonnal bírságolják azt, aki a háza előtt a nem takarítja a járdát. Jó poén addig mindig a várossé a terület amíg akarok valamit csinálni a ház előtt, de amikor balhé van (hóesés) már egyből az ottlakó a felelős.
Ja ez egyébként Debrecen. -
twollah
nagyúr
Most nem esik a hó, de fúj a szél, és nem is kicsit.
Hurrá, a hónál jobban csak a jeges szelet utálom. -
Break
senior tag
Emberek !! Havat akarok !!
Itt nálunk ( Kőszeg) egy szál hó sem esett.... -
Pacák
senior tag
Ma reggel is vonattal akartam/tunk utazni Érdligetről Kelenföldig. Kimentünk a 6:10-es vonathoz, 6:40-kor bemondták, hogy a 6:40-es 10 percet késik, aztán 6:45-kor befutott egy vonat. Megkérdeztük a kalauzt, hogy ez most melyik lenne e kettőből? Egyik sem ez kellett volna 5:40-kor jöjjön... ...itt padlót fogtunk.:DDD
-
rdi
veterán
Engem meg felhívott a szolnoki albürgermajster, hogy ne nagyon papoljunk, senki nam akar hómunkásnak menni, pedig mindenhol hirdetik.
De mifelénk mag az a szólás, hogy majd eltakarítja aki odaszórta [a havat]
:D -
GeorgeTerror
senior tag
off
Így hogy befedi a hóóóóó nem csúnya annyira... De ha majd elkezd olvadni ...
on
Tegnap Baracsról 2 óra alatt értem be kutyaújvárosba, ez max 30 perces út.
Két tűzoltóautó húzott 1 db kamijont.
A buszsofőr igen szépen anyázott.
Bepofátlankodott elénk egy fehér ford transit platós: tuti félvakon ment tovább, mert a buszsofőr stroboszkópozott neki jó ideig -
twollah
nagyúr
Még nem mentem ki megnézni mi a helyzet hó ügyileg, de már előre félek.
Mikor fog ez a sok hó elolvadni? -
launcser
senior tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
ha odaviszel kiáslak :D
de az gondolom nem felel meg
elunom magam elmegyek hómunkásnak
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Diablo IV
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Thermalright Assassin X 120 V2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest