Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nessh
tag
válasz VanAzAPénz #327 üzenetére
egen azért kérdezem mert nekem is ilyen az udvar és a teknősök tele sz@rják. Gondoltam van tippje ellenük
Köszi amúgy!
[ Szerkesztve ]
-
nessh
tag
válasz VanAzAPénz #502 üzenetére
Szia,
Van fólia. Le nem szedem hogy feltegyek bármi mást. Huawei-emen 4 és fél éve gyári van, talán 2 kisebb karc van fólián és ennyi.
Milyen védelemre gondolsz?
Bemozdulás passz.
Akksi brutál. Napi 2 óra waze meg csomó nyomkodással a 2 nap nálam reális.
Nálam eddig nincs hiba, le is kopogom gyorsan. -
Szeri63
tag
válasz VanAzAPénz #502 üzenetére
Bemozdulás mentes kép bakapcsolása a nyíllal jelölve. [kép]
Üzemidő kb. másfélszer a huawei P30pro-hoz képest.
Kameraszigetet szokni kell.
Huawei vezetéknélküli töltőjével gond nélkül lehet tölteni.
Autós vezetéknélküli töltős tartó, amit a p30 próhoz használtam ehhez is jó.
Ja, és hiba nélkül teszi a dolgát.
Fotós, videós része előrelépés a P30 pro - hoz képest, meg úgy az egész teló kiváló.
100W-os gyorstöltőt vettem hozzá, eredeti honort az alzában, remekül megy a gyorstöltés, a teló és a töltő is csak langyos. 10%-ról 100%-ra 37 perc alatt feltölti. Kicsit tartottam a P30 pro hm6prora váltástól, de kár volt, mert nagyon jó ez a teló.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz VanAzAPénz #517 üzenetére
Nálam eleve sbc - n van. De nem is tudom állítani.
Milyen készülékeknél van még ugyan ez az akadás?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jézusom
addikt
válasz VanAzAPénz #517 üzenetére
Bt átvitelnél meg eleve spotify miatt tökmindegy a kodek. Minőség nem lesz úgyse. Inkább akkor ne szaggasson.
-
Szeri63
tag
válasz VanAzAPénz #520 üzenetére
Te döntöd el.
-
yodee_
őstag
válasz VanAzAPénz #527 üzenetére
Nálam poweramp és YouTube music van használatban. Nem tapasztaltam hibát
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
yodee_
őstag
válasz VanAzAPénz #533 üzenetére
Samsung earbuds-al használva nálam nem jelentkezik Hiba. Szóval nem általános a jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
yodee_
őstag
válasz VanAzAPénz #537 üzenetére
Én spotify-t nem használok. Lehet az a gond.
-
veterán
válasz VanAzAPénz #533 üzenetére
Hmm, bluetoothon általában az autó (VW, RNS510 fejegység) van csatlakoztatva, nagy ritkán egy kis gagyi kínai earbuds vagy céges Jabra/Poli headset
https://tinyurl.com/rasoapro
-
jegenye77
addikt
válasz VanAzAPénz #541 üzenetére
Hol tudom megnézni?
Vagy milyen számot tudunk még összehasonlítani, hogy mi lehet az eltérés az közt akinek működik rendesen és akinek akad?
[link] itt olvastam, hogy másnál is van hasonló probléma.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz VanAzAPénz #545 üzenetére
Nálam ez van fent
[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
yodee_
őstag
válasz VanAzAPénz #547 üzenetére
Ugyan az... Arc alapú feloldás? Egyéb okos megoldások? Nekem minden kinyomva
-
yodee_
őstag
válasz VanAzAPénz #554 üzenetére
A feloldás/záráshoz lehet köze gondolom. Milyen módszert használtok?
-
yodee_
őstag
válasz VanAzAPénz #556 üzenetére
Ezt azért zárnám ki mert én nem állíottam semmit sem. Ettől függetlenül megérne egy próbát, hogy kikapcsolja az optimalizást és az automatikus indítást.
-
jegenye77
addikt
válasz VanAzAPénz #566 üzenetére
Eddig örömboodogság van,
15 próba és egyszer sem akadtSok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
yodee_
őstag
válasz VanAzAPénz #626 üzenetére
Van ilyen funkció a beállítások -> Akkumulátor -> további beállítások alatt ha jól modnom
-
Xelo
addikt
válasz VanAzAPénz #804 üzenetére
értem hogy érzékenyen érinti a téma de bennem semmi rosszindulat nem volt, a közösséget szeretném segíteni a véleményem megosztásával. ha valami nem tökéletes de mindenki elfogadja, mindenki csendben van akkor nem is várható pozitív változás a jövőre nézve. nagyon szeretném ha a honor reszelne a képfeldolgozáson mert a hardver megvan mögötte, csak a szoftveres részére kellene ráfeküdniük. és nem csak itt, redditen is hangot adok ennek illetve honornak is küldözgetem a bugreportokat, a jó dolgomban megteszem amit tudok hogy esetlegesen jobbá váljon a készülék.
-
kory24
őstag
válasz VanAzAPénz #864 üzenetére
Mióta van meg a telefon?
Iphone esetében ez úgy működött kellett neki 1-2 hét mire kiismeri a kelési szokásaid.
És csak azután áll be, addig ugyanúgy egyből 100-ra tölti.Ennek annál van értelme aki fix munkaidőben dolgozik, pl irodisták csak munkanapokon mindennap ugyanakkor kelnek, hétvégén meg tovább alszanak. Így a telefon megtippeli mikor kelsz és előtte engedi fel 100%-ra.
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
válasz VanAzAPénz #868 üzenetére
Nemtudom hogy fog működni, nekem is csak 1 napja van ilyen telefonom.
Attól, hogy nem a telefon ébresztője ébreszt, a telefon tudja(következteti) mikor kelsz fel (mikor felkelsz csak hozzányúlsz telefonhoz, viszed magaddal, ránézel, stb)
Biztos idő kell neki kiismerje szokásaid, főleg ha nem kimondottan rendszeresek.
De majd jön valaki akinek régebb óta van ilyen vagy más honor telója és megmondja hogy működik, én csak azt írtam iphone-on is kellett neki 1, de inkább 2 hét mire beállt.
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
válasz VanAzAPénz #888 üzenetére
Nekem a gyári Apple magsafe töltő van.
Az elfér a kamera alatt.
Ha magsafe-s a tokod akkor még hozzá is tapad, mint az iPhone-okhozCsak sajnos max 15w és drága is
-
xact
tag
válasz VanAzAPénz #888 üzenetére
Sajna csak a saját márkásával lehet tölteni, amivel anno én próbáltam az a kamera kiállása miatt halott ügy volt .
Szóval eléggé korlátozottak a lehetőségek. -
nessh
tag
válasz VanAzAPénz #910 üzenetére
Aliról remdeltem egyet, simán tölt. Hiába áll el a kamera miatt...
-
nessh
tag
válasz VanAzAPénz #923 üzenetére
[link]
Ez konkrétan lassú. Ha látsz 30w-osat inkább azzal próbálkozz. -
xact
tag
válasz VanAzAPénz #924 üzenetére
Senki sem szerintem, én biztos nem. Ez a topik amúgy is halott sajna. Reddit esetleg?
-
xact
tag
válasz VanAzAPénz #924 üzenetére
Jut eszembe, a Honor amúgy is átcseszi az embereket. Mert ugye írja hogy Intelligens akumulátor kapacitás, (volt hozzá szerencsém, nem a levegőbe beszélek) megnlétem 2 különböző USB teszterrel és nem volt változás, hiába volt ki-be kapcsolva. Még mielőtt valaki okosat mondana hogy kell idő,,,, mire?
2 hónapig volt nálam ha ennyi idő nem volt elég, akkor valamit nagyon rosszul csinál a Honor. Ismerősöm dettó ezt vette , kölcsönadtam neki és ő sem mért más, hiába volt bekapcsolva a funkció. Érdekes módon Samunál és a többi gyártónál ahol írják a 80-90%-nál lekapcsol szöveget, ott rendre működik.[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz VanAzAPénz #983 üzenetére
Azt hol kell?
-
modflow
veterán
válasz VanAzAPénz #987 üzenetére
Ezek megvannak, de két helyen eltér.
Pl. a végén:
"Majd kiveszed az Automatikus kezelést."
Így?
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz VanAzAPénz #992 üzenetére
Én is fizetnék, de Watch GT3 Pro -ba még nem voltak képesek NFC-t tenni.
Amúgy az a fura, hogy itt sokan írták, hogy náluk jó, gondolom alapból. Nekem meg állítgatni kell.
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz VanAzAPénz #994 üzenetére
Most elbizonytalanodtam.
Hol lehet azt beállítani, hogy egy adott értesítés (pl. Revolut, OTP app, Google Wallet) átküldésre kerüljön az órára (Huawei Watch 3 GT Pro) Huawei Health esetén?
Csak mert a Huawei Health engedélyek között hiába van SMS, telefon, mikrofon, stb. olyan nincs, hogy bizonyos app (OTP app, Revolut)?
Mondjuk Gmail sincs, mégis megjelenik azonnal...[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz VanAzAPénz #981 üzenetére
Mentem vadászni rá gyorsan tokot és csak szolgáltatónál találtam, több félét olyat vagy hasonlót is amit Te küldtél lencse védővel persze nem Nillkin volt..
Tetszene is, meg hasznos h védi a kameraszigetet. Viszont ha gyorsan szeretnék fényképezni akkor ez hatalmas hátrány is egyben, ezért inkább nem vettem ilyet.
Egyelőre sima átlátszó kivágott szilikon tok mellett tettem le a voksom (kamerát össze is fogdosom ettől) de addig is tudok keresni másikat.Fogás is más lett, szokom nem olyan vészes..
Töltő is volt ennél a szolgáltatónál, sima 66W-os hamár ott jártam megvásároltam..
Elég nekem ez is úgy érzem. -
modflow
veterán
válasz VanAzAPénz #1000 üzenetére
Egy linket tudsz adni arra?
-
modflow
veterán
válasz VanAzAPénz #1002 üzenetére
Köszi, utóbbi talán van is nekem.
-
Albigator
őstag
válasz VanAzAPénz #1002 üzenetére
Na rendeltem egy ilyet ami neked van..
Biztos ami biztos.
Első nő akinek odaadtam a kezébe a telót, első lépése volt h jól összetaperolta a kamera szigetet teljesen.
Aztán meg törölgette a polójába..Na widget is valami. Odaraktam a középső gomb fölé.
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
válasz VanAzAPénz #1015 üzenetére
Oké, de letölteném jogy megnyugodjon, de csak karikázik. Ki is fizetném ha megoldaná.
-
modflow
veterán
válasz VanAzAPénz #1297 üzenetére
Van akinél működik?
-
F-ECT$
titán
válasz VanAzAPénz #1302 üzenetére
Ez olyan kérdés ami rajtad meg rajtam kívűl senkit sem érdekel.
Ne magadból indulj ki. De attól, hogy érdekel a téma, még nem fogom tudni megoldani, "semmit" meg miért írjak rá.Az Intelligens akkumulátor kapacitás nem írja, hogy "80-90%"-on fejezi be a töltést, fölösleges is lenne. Az a 2-3% is sokat jelent, szóval még az is lehet, hogy működik a funkció, és nem a teszter pontatlansága okozza az eltérést. De ha nem működne, akkor sem ide kell írni, hanem valamelyik hivatalos Honor fórumra / ügyfélszolgálati pontra.
Ez a fórum felhasználói segítséget tud nyújtani, szoftveres bugokat nem itt javítanak
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz VanAzAPénz #1305 üzenetére
Mit vettem volna magamra
Egyszerűen leírtam neked, hogy milyen kérdésekben számíthatsz és milyenekben nem számíthatsz érdemi válaszra itt. Persze kivételek mindig vannak, és ha szerencséd van, akkor más esetleg már kitúrta máshonnan / kijárta a hivatalos helyekről a nehezebb kérdésekre is a választ
@modflow: Intelligens töltés: én is P30 Pro-ról jöttem ide, és szerintem az Intelligens töltésnek olyan nagy érdemi haszna nincs. (Persze ettől még működhetne.) Ha éjjel teszed fel tötleni a telefont, akkor pár órával később tölt fel 100%-ra, de mivel töltőn van végig, így mindkét esetben 100%-kal húzod le a töltőről.
A válaszukra egyébként én is kíváncsi leszek.Dive ever, work never.
-
jézusom
addikt
válasz VanAzAPénz #1297 üzenetére
aptx nem a késleltetés miatt kell.
-
Peter.70
addikt
válasz VanAzAPénz #1358 üzenetére
Azt meg kérdezhetem, hogy milyen tokot vettél hozzá?
-
Peter.70
addikt
válasz VanAzAPénz #1367 üzenetére
Nem félsz hogy por megy a tok kamera védője alá, és meg karcolja a telefon kameráját?
-
Peter.70
addikt
válasz VanAzAPénz #1372 üzenetére
Én is erre gondoltam. Patent a tok, amit linkeltél
-
Peter.70
addikt
válasz VanAzAPénz #1367 üzenetére
A mágnes nem bántja a telefont, vagy a vezetéknélküli töltést? Vagy bármi mást?
-
Peter.70
addikt
válasz VanAzAPénz #1376 üzenetére
[Ez jó lesz hozzá?]
Ilyen van otthon -
Peter.70
addikt
válasz VanAzAPénz #1376 üzenetére
Illetve még annyi, hogy fotózásnál mennyire zavaró a tokon lévő kamera védő? Mennyire lehet hátra / félre hajtani?
-
modflow
veterán
válasz VanAzAPénz #1472 üzenetére
C431-em van.
-
VanAzAPénz
tag
válasz VanAzAPénz #1503 üzenetére
Most nézem hogy nálam még mindíg a 175-s végzödésű van 7. havi biztonsági frissítéssel. Így már kezdi leírni magát ez a telefon, értem én hogy akinek 431-e van az örül, de ez is kezd olyan lenni mint a Samunál a Snapi vs Exynos.
-
modflow
veterán
válasz VanAzAPénz #1504 üzenetére
Miért kell előítéletesnek lenni??? 😂
Nekem 431-em van, mégsincs semmi frissítés.Add el, míg nem lesz nagy az amortizációs költség.
-
jegenye77
addikt
válasz VanAzAPénz #1507 üzenetére
Úgy gondolod, hogy csak te nem fogod megkapni a frissítést?
Androidos telónál ez mindig így volt, van. Nem egyszerre kapjuk.
Ha két héttel később jön akkor az akkora probléma?[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz VanAzAPénz #1509 üzenetére
illene nagyjából egységesen kapnunk.
Mint a CrowdStrike-ot? Viccen kívül, jogos, miért ne jöhetne, ha javítanak vmit.
Megjegyzem, jártam már úgy szoftverfrissítéssel, hogy csak rosszabb lett tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs