Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
Sziasztok!
Beköszönök ha ez a főtopik..
Egy 4 éves tégla - OP 7T Proról váltok gyakorlatilag, de már a 7 éves OP 5-ömet nyúztam picit eddig ezért..
MM-ben szereztem be (-100 ezer készülék beszámítás kedvezménnyel 387 ezerért).
C431-et kaptam:
Első kérdés amire kerestem is de nem egyértelmű. 66W -os vagy a 100W -os Honor töltőt érdemes hozzá venni?
Most még OP7 gyári töltőjével töltöm picit lassan (30W talán amit tud).
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
Ez a 66W-os ahogy látom:
Ez pedig a 100W-os
Amivel akkor 80-at tud?
Igazából gondolom a 66W is bőven elég neki. Az is eléggé gyors.
-
Albigator
őstag
Igazából igazad is lehet, 66W bőven elég lehet és a lassú, lassabb töltés sztem is jobb az akkunak hosszútávon.
Szeretnék majd venni vezetéknélküli töltőt padot is hozzá, kényelem és lassabb töltés miatt is.
Hogy csak épp rárakom a padra és leveszem, nem kell kábellel nyűglődni.Húú kamerasziget.. Nálam eddig álló módban bejön a fogása.. De valahogy fekvő módban (mikor játszok)
Egyszerűen nem érzem komfortosnak a tartását a kameráknál.. Még nem vettem hozzá tokot se de az nem igen fogja szerintem ezt befolyásolni mert ott csak egy kivágás lesz.
Majd kiderül. Kell ez ügyben is még nézelődjek.Akkor Te 100W-os párti vagy ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz VanAzAPénz #981 üzenetére
Mentem vadászni rá gyorsan tokot és csak szolgáltatónál találtam, több félét olyat vagy hasonlót is amit Te küldtél lencse védővel persze nem Nillkin volt..
Tetszene is, meg hasznos h védi a kameraszigetet. Viszont ha gyorsan szeretnék fényképezni akkor ez hatalmas hátrány is egyben, ezért inkább nem vettem ilyet.
Egyelőre sima átlátszó kivágott szilikon tok mellett tettem le a voksom (kamerát össze is fogdosom ettől) de addig is tudok keresni másikat.Fogás is más lett, szokom nem olyan vészes..
Töltő is volt ennél a szolgáltatónál, sima 66W-os hamár ott jártam megvásároltam..
Elég nekem ez is úgy érzem. -
Albigator
őstag
(#999) F-ECT$ válasza Albigator (#998)
Hát nem gondolom..
Előző telómon (OP 7T Pro) 2X nyomtam meg a bekapcsoló gombot. Akkor jött be a kamera.
Itt a hanglefelé 2X, még ezt szoknom kell..Nem tudom hol lehet ezeket állítani, vagyis csak a hang le gombot találtam..
Pedig jó lenne külön még beállítani a zseblámpa elérését is. Ha tehetném akkor megint ki/ bekapcsra állítanám a kamerát és hang le-re a zseblámpát pl..
OnePlusnál a lámpára teljesen mást használtam. Ott lezárt képernyőre lehetett programozni betőket (O, V, S, Z stb) és ahhoz funkciót társítani, amire megnyílt kamera, Vaku stb.
Ezt hiányolom.Másik:
Navigációs gombokhoz nem lehet állítani bizonyos műveleteket?
Pl nekem a középső "gomb" -kezdőképernyő - dupla koppra volt állítva, hogy lezárjon.. Ez is olyan régi megszokás 7 éve használom (OP 5, OP 7T Pro) hogy most nagyon fura, hogy azzal nem tudom lezárni a kijelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz VanAzAPénz #1002 üzenetére
Na rendeltem egy ilyet ami neked van..
Biztos ami biztos.
Első nő akinek odaadtam a kezébe a telót, első lépése volt h jól összetaperolta a kamera szigetet teljesen.
Aztán meg törölgette a polójába..Na widget is valami. Odaraktam a középső gomb fölé.
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
-
Albigator
őstag
válasz Peter.70 #1132 üzenetére
spect80 fórumtárs hsz-e alapján csináltam.
Ott van benne egy reddites link.Más:
Érdekes jelenség. Én sokat beszélgetek hívásban messengeren.
Előző telómon (OP 7T Pro) is panaszkodtak hogy többször "barlangból beszélek" és alig hallanak.
Érdekes h ezzel a Magic Pro 6-al is ugyanez a helyzet.Kihangosítom a telót és egy emelvényre rakom és kb 10 cm-ról beszélek a teló mikrofonjába. Ha pár centiről is teszem sem jobb ebben a barlangos időben a hangom a hívott fél szerint.
Lehet ezzel mit csinálni?
Vagy
Tűrhető áron, vagyis olcsón valami normális USB C-s mikroport esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
Ki van hangosítva a telóm és pár cm-ről beszélek bele.
De messenger egy kalap kaki.
Tegnap asztali gépről, Opera böngészőn belül próbáltam fejes + mikrofonnal, amiről jobban hallottak bár elvileg halkabb voltam. Viszont a hívás kb 5 percenként megszakadt úgyhogy kuka..Visszamentem barlang telóra.
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz Albigator #1133 üzenetére
Sziasztok!
Erre utalok vissza.
Vettem egy Boya BY-V20 USB-C-s mikrofont.
Direkt élő hívás erősítése céljából, főleg messenger.De létezik, hogy arra nem lehet használni külső mikrofont? Nem engedi állítani sem sima hívás sem mess hívás közben, csak azt mi legyen a "hangkimenet" fönti kis beszédhangszóró vagy kihangosítás tehát alul hangszóró.
Mikrofon "bemenetet" nem lehet váltani? Simán a teló mikrofonját használja továbbra is nem a külsőt.Viszont hangrögzítőnél és videókészítésnél a külsőt használja automatikusan..
Szóval nem lehet ezt állítani, mikor melyiket szeretném? Hívásra gondolok első sorban az lenne a fontos..
-
Albigator
őstag
válasz VanAzAPénz #1644 üzenetére
Mi az h nincs hozzá OTG?
Erről a termékről van szó
USB C-n bedugom a telefonba, és azzal kommunikál onnan a mikrofon (mikrofonok).És mint mondtam működik, sikerült elvileg a párosítás DE csak kamera alkalmazás, videózásnál aktív, illetve hangrögzítő appban.
Hívásnál nem (se sima se mess.), amire egyébként vásároltam volna.
De nagyon fura, hogy mint "eszközt" nem tudom kezelni gyakorlatilag.
Ezt dobja ki értesítési sávban:Fordított töltés alapból, tehát a teló tölti a Boyát.
Más lehetőségek eleve hülyeségek de próbáltam azért.. Semmi hatása.
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz VanAzAPénz #1646 üzenetére
Ez az app nem kompatibilis az én telefonommal.. Azt írja..
Eszembe jutott közben Boya Sound app is.
Letöltöttem. De angolul is kínai. Meg kínaiul is az.
Használhatatlan ezért mert nem értem..Vicc kategória az egész..
-
Albigator
őstag
válasz Albigator #1648 üzenetére
Fejlemény közben:
Play áruházas változat nálam valóban bugos volt, kínai.
De a boyamic.com-ról töltött apk fájlal telepítve viszont nem. Angol szerencsére.
Tudom állítani az appban az Audio inputot végre.
És pl Messenger hívásban teszteltem de fura:Ha a telefonom beszédhangszórója megy alapból (nincs kihangosítva) akkor működik a Boya mikrofon onnan veszi a hangot és azt hallja a másik fél.
Ha kihangosítom a hívást magamnál automata átvált a Boya mikrofonról a telefon sajátjára és nem hallanak (távolabb mentem a telefontól).
Ezt nem értem még hogy működik pontosan. -
Albigator
őstag
válasz vlesi69 #1650 üzenetére
Nem tudom.. Még külön kéne használjak egy adaptert is, hogy tudjak egy mikrofont megfelelően üzemelni?
A probléma abból fakad h nincs rendes beállítás (eddig amiról tudok) hogy normálisan kezeljem a bemeneteket és kimeneteket.Ha nem szeretném kihangosítani a hívást már úgy érzem kész lennék. De kiszoktam, úgy hallom a másik felet..
Ekkor már megint nem a Boya mikrofon az aktív valamiért... -
Albigator
őstag
Sziasztok!
Már igen csak eljött az ideje, hogy nézzek a telóhoz egy vezeték nélküli töltőt. Még nem volt ilyen tulajdonsággal rendelkező készülékem és nem tudom mire érdemes odafigyelni esetleg amik zöldfülűként eszembe sem jutnak..
Árukeresőn néztem szét, hát rengeteg féle létezik...HONOR Wireless SuperCharge base van egyébként valakinek, amivel maxosan 66W-al is lehet tölteni QI?
Nem feltétlen szempont nekem, elég lassabb töltés is, csak érdekel a téma. -
Albigator
őstag
válasz Rolykaa #2114 üzenetére
Én is OnePlusról jöttem, 7 évig voltam OP felhasználó.
Először OP 5, majd OP 7T Pro. De a 7 T Pro nem régiben alaplap hibás lett , ami nem egyedi eset ennél a szériánál sajnos.Ha nincs nálam ez a csalódás a márkában, valószínű a következő telóm is 1+ lett volna, mert szerettem, elégedett voltam vele.
Pár dolog hiányzik nekem az OOS-ből (már tudom Color OS) de átszoktam már.
Szóval ízlések és pofonok. -
Albigator
őstag
Bizonyos tekintetben jobban személyre szabható volt az OOS:
-Navigációs sáv virtuális „gombjainak” a személyre szabása. (gesztusokat nem használok) :
Dupla koppra, hosszan nyomva bizonyos műveletek hozzárendelése.
Amit megszoktam, az a középső gomb (home gomb) dupla koppintása után lezárt a képernyőm.
Most itt Magic OS-nél widgetet, ikont használok már erre.-Oldalsó fizikai gomboknál is, nekem a KI/BE kapcsoló gombra volt állítva, 2X megnyomva jött be a kamera
Jelenleg csak a hangerő LE-vel lehetne ezt megcsinálni de egyszerűen nem szoktam rá, mert sokszor be van dugva BT füles és így csak a hangerőt csökkentem nem a kamera jön be sajnos.
Úgyhogy kicsit lassabb a kamera megnyitási megoldásom: vagy jobb alsó sarok kamera felhúzás lezárt képernyőn vagy feloldom a telót és szintén kamera ikon..-OOS-nél lezárt képernyőnél különböző betűket rajzolva szintén lehetett programozni bizonyos funkciókat: O, S, V stb
Nekem a „V”-hez zseblámpa volt rendelve és nagyon gyorsan vakon tudtam így fényt hozni a teljes sötétségbe.
Az „O” is használtam valamire régebben de már nem emlékszem.
Erre a Honornál megint widget a megoldásom mint a képernyő lezárásánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest