Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aryon87
félisten
A Magic 5Pro-n jelenleg ez van, es lenyegeben ugyanilyen a tobbi telefonon is ami meg itthon van. Sajataimon (P40Pro, Mate50Pro, Xiaomi 12x) a kamerat vedo szilikont kivagtam, a Honoron rajta van (parome a telo)
[link]Remelem jo a link
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Bocsánat, telefonról valo linkmásolás ezek szerint egy f*s..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
koboldozat
senior tag
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
spect80
senior tag
Megjavulni látszik. Tegnapelőtt töltöttem fel, került bele 1 sim, wifi off. tegnap reggel 7kor 88%on volt bekapcsoltam a wifit, ma reggelre 64%, 11 körül tettem bele egy másik simet is és már ezt használom. 46%on áll most.
Nem tudom mi okozta. Remélem nem fog ugyanilyen váratlanul visszajönni mint a pixel 6nál anno -
addikt
-
-
koboldozat
senior tag
-
jegenye77
addikt
Szerintem se mert pár napig működött rendesen.
Viszont akkor mit tudnak vele csinálni?
Ha nem hardveres hiba akkor nem cserélik?
Most kértek róla egy videót,telefon sorozat számot, és, hogy milyen app - al csinálja a hibát.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
avlisz80
tag
Tettem ki bár nem gyári de amire kell,jó!
Nem is néztem van e ilyen gyárilag!
Viszont két dolgot vettem észre mostanába!
Az egyik a vízszint elállitódik kamera közben,az elkészült kép elfordul emiatt!A másik dolog hogy néha ki be kapcsol a töltés ha rádugom a kábelt!Hozzáteszem ma jött meg a gyári Honor töltő remélem azzal nem lesz ilyen! 🤔
Ez a kép dolog azért nem fa@a így...
Ilyenkor hiába fordítom el a telefont a meglévő képek sem fordulnak el...[ Szerkesztve ]
Honor magic 6 pro,PS5,LG 77g2,JBL ES90,Klipsch R12SW,Onkyo 9050
-
jegenye77
addikt
Mindig csinálja. Bármilyen zenét elindítok. Spotify és Apple music ot próbáltam. De olvastam, hogy YouTube nál is akad.
Factory reset és egy hétig jó volt. Utána egyszercsak újra akadt.
Az is érdekes, hogy van, hogy elindítom a zenét majd lezárom a képernyőt, készüléket leteszem az asztalra és kb 10 másodperc múlva megáll a lejátszás. Utána csak elég csak megmozdítani a telefont és újra elindul a lejátszás.
Majd feloldom a képernyőt és elkezd megint akadni de annyira, hogy nem is indul el rendesen még egy perc után se, csak akadozik.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Nem tudom én sem mi lehet a különbség ami miatt az egyik csinálja a másik nem.
Nagyon várom már a frissítést, hátha lesz benne valami erre is.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
VanAzAPénz
tag
Gondoltam hogy nálad ilyen nincs, feltételeztem hogy akkor írtad volna , de nálam pl van olyan alkalmazás ami másnál anélkül hogy bármit is állítana megy, nekem meg be kellett állítani hogy korlátlan legyen.Az a baj hogy ki tudja mi van még a háttérben, vagy milyen más progi kavarhat még be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.