- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nashville
tag
válasz
Alladin888 #1598 üzenetére
Pár napja natív hívásrögzítőt pótolandó a Cube ACR-t próbálgatom. Nem akarom megvásárolni mert csak ideiglenesen lesz a telómon (remélhetőleg! 🙏), ezért az egyik "virágboltból" hozott példányt próbálgattam, de pár nap múlva csak csendet vesz fel. Most egy másik helyről választottam egy példányt. Ha egy hét múlva is jól működik, akkor egy ideig jó lesz. Ugyanazt a módszert használja, mint a többi 3rd party alkalmazás, azaz a hívott fél hangja a környezeti zajoktól függő minőségben hol jobban hol szinte egyáltalán nem hallható. Egyik szoftver jobb mint a másik, de tökéletes sohasem lesz csak a natív a 100 százalékos.
Másik kérdésedre a válasz. Sajnos eddig nem találtam megoldást MagicOS 8-ra visszatérni. Milyen könnyű volt ez a "régi" világban. Letöltöttem aztán TWRP alól azt csináltam amit akartam. Mióta nincs hivatalos bootloader nyitás meg van kötve a kezünk sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged