- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Én nem voltam elégedett vele, gariidő alatt a kötelező szervizeken kívül ha jól emlékszem 17x voltam szervizben vele. Állandó probléma volt a klímával, (2x cseréltek benne kondensor-t (nem is tudom magyarul hogy hívják)meg csöveket) meg kattogott a váltókar amit 2.5 év után orvosoltak, mert itt a svédeknél a Honda szerviz nem végez hibakeresést, és mivel nem tudtam prezentálni nekik a hibát hiába volt róla számtalan videó lesz@rták a szervizben. [link]
Vadi új kocsin lógott a kárpit a bal első ajtón [link] [link] [link] [link]
Ezt mondjuk viszonylag gyorsan megoldották, kicserélték a borítást.Remélem a japán gyártás most jobb lesz mint az angol volt. Jobban bízok a japán munkamorálban mint az angliaiban. Nem írok angolt, mert valszeg nem sok angol dolgozhatott az összerakásán. Japánban meg nem igazán vannak bevándorlók, vélhetőleg japán munkások rakták össze a hibridet.
Eddig 2.5 hónap és 5K km után hibátlan a hibrid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest