Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aladdin
aktív tag
Engedjétek meg, mint régi hondás, és mint aki még mindig a mai napig rendszeres olvasója, ha kell hozzászólója is vagyok ennek a topiknak, hogy picit offoljak. Az Accord óta eltelt 6 év. Igazából elrepült. Annó az Accord igen magasra tette a lécet (8. gen FL 2.0 automata Lifestyle), már-már súrolgatva a prémiumos anyaghasználatot, összeszerelési minőséget. Az egy bitang jó autó volt, na
. Átültem akkor egy Lexus IS300h-ba. Féltem nem Japán autóba átülni, följebb is akartam lépni, ezért lett a Lexus. Egy kicsit az is a szándékom, ha innen valaki ugyanúgy lépni szeretne, annak adjak egy kis támpontot. Anyaghasználat, minőség, megbízhatóság full rendben volt. Szűkebb volt, mint az Accord, de pont az a passzentosan szűk. Vezetési pozicióban az Accord verte, nem vitás. Hosszabb út után az Accordból sokkal fittebben szálltam ki, mint a Lexusból. Menetdinamika az nem kérdéses, mert egy hibrid 223Le nem összemérhető egy szívó 150Le-vel, de még az automata Type-S-t is nyilván otthagyja. Valószínű
. Motorhang az Accordban sokkal szebb volt. Fogyasztás mindkét autónál a kezdetektől fogva Accord 9.2, Lexus 6.3. Ugyanazok az utak, ugyanazok a távok. De pl autópályán meg merem kockáztatni, hogy 130-140 (o.sz.) az Accord egy picivel jobban fogyasztott. Ja, lóerők. Namost a Lexus 223 lóereje, az valahol azért nagyon nem érződik. Állóból kilő, mert hátsókerekes, meg a villanymotor besegít, de guruló 30-40-50 környékén nyom az ember egy padlót, hát ott minden van, csak nem gyorsulás. Ott kivárás van, míg a rendszer összeszedi magát, ez pár mp. aztán megindul. De ez az autó nem erről szól. Ez a gondtalan, csendes, stresszmentes furikázásról szól A-ból Be. Ennyi, nem több. Egy szó, mint száz, teszett, jó autó volt, de nem volt szerelem, mint az Accord. Ezért sem írtam a mai napig népitéletet róla, mert valahogy nem tudtam rászánni magam.
És gondolom észrevettétek a múlt időt. Elhagytam a Japán vonalat is. Nagy levegőt vettem, 56 évesen belevágtam egy bakancslistás autóba, abból is mondjuk úgy a kemény magba. Egy M240iX lett az utód. Még ismerkedünk, 500 km van benne. 374Le, sor6, nem viccel. Elindul azonnal bárhol, bármikor. Erre vágytam. Nyilván kaptam a kollégáktól, ismerősöktől az indexes és tréleres vicceket, majd abbahagyják. A fogyasztása így első körben Accordos, szóval kibírható. Ha nem gond maradok tisztelettel békebeli hondás, lámpaügyben meg keressetek nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BIOS frissítés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest