Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
-
LOGOUT.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz
South Velen #72601 üzenetére
Qru: Jelen
Nekem pont 14 éves és több mint 280k km van benne. Semmi jelét nem mutatja az aksi végének. Csak akkor merül ki teljesen, ha hegyre fel nyomom neki, minden más helyzetben teljesen kiegyensúlyozott. Akkupakk gyárból milliós tétel, de van bontott, akár bemérési papírral 5-600€ körül az Ebayen vagy a Kleinanzeigen, mert rengeteget adtak el belőle itt Németben, 5 év alatt kb 2700-at…
De nem kell…
Mielőtt megvettem, az összes német fórumot végignéztem, senki sem panaszkodott hibás akksira. Sokkal nagyobb gond, ha pl fényszóró kell, mert 1000€ darabja és bontva sincs. Egyéb kasztnicucc is keresős, de legalább van. Néha…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Moccamaster Cup-one - fekete
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest