Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
-
LOGOUT
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Sportlégszűrő alatt most direktszűrőt, vagy csak légszűrő betétet értesz?
Szerintem gyárilag éppen optimális a motor leveőellátása, ha valami KN betétet pattintasz be a gyári papír helyett azzal nem ártasz neki. És azt nem kell cserélgetni mint a papírt, de arra meg oda kell figyelni, mosni kell és olajozni, amik szintén pénzbe kerülnek.
De az autó ettől nem lesz gyorsabb, legfeljebb kicsit búgósabb lesz a hangja.Direktszűrő meg szerintem nagy hülyeség (bár gondolom ezt érted bálnapöcs alatt
), megkockáztatom még teljesítményt is veszítenél, mert nem tudná a motorvezérlő előnyére fordítani hogy egy karomnyi hosszú és vastag csövön szívja fel a levegőt, miközben gyárilag 128 apró kis járaton jut el a levegő a szívósorig. Ahhoz nem elég intelligens, ráadásul körülményes is, mert a szőrű "pucéran" van a motortérben, ezért arra mégjobban oda kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest