Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt-tk
csendes tag
Sziasztok,
Én valahogy "szerencsésen" kikerültem ebből a jack-átalakítós audió-mizériából, mi több, nem is tudtam róla, hogy a jackie mélyebb, mint az átlag, mert alapból rendeltem egy bluetooth-os fülest. Nem volt egy hűdedrága a HV-800, potom 5$ és igazándiból vezetés közbeni telefonáláshoz vettem.
Aztán persze befogtam zenehallgatásra is, minekután a jack-átalakítót _természetesen_ mind a mai napig nem küldte a gearbest, pedig kértem. Mindegy, hagyjuk is.A teló alap-zenelejátszóját használom és bizton merem állítani, hogy nagyon jól szól. Semmi kifogásolnivalót nem találtam benne. Ha van rá lehetőségetek, próbáljátok ki így is, légyszi.
...mert vagy tényleg nagyon jól szól, vagy gond van rómaikatolikushallásommal... :-)
Üdv,
tt-tk
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest