Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetie1
aktív tag
válasz merqree #37402 üzenetére
Jó nagy szívás lesz, ha húzzák az időt a rafinál (meg én is), január 31 után mégis felmondják a gold 2.0t, de a bankmonitoros erste közben meg megszűnik, akkor lesz
Ráadásul megnéztem, nem is a sima prémiumba, hanem a plusba akar átszerződtetni
Sokkal jobban jártunk volna állítom, ha felmondják mindenkinek az első alkalom után, már rég le lenne tudva a bankváltás. Csak így meg amíg nem muszáj, a franc akar ezzel foglalkozni. Aztán meg majd jön a sírás, előre látom -
peetie1
aktív tag
válasz sifarr #35934 üzenetére
Vajon ez az erste bm priv partner 2.0 csomag meddig lesz elérhető? Vagyis a nagyobb kérdés az az, hogy egyik napról a másikra bejelentés nélkül szűnik meg a kedvezményes kötési lehetőség? Nem tudom ez hogy megy, de nem kéne úgy járni h várom a rafi felmondást közben meg megszűnik az alternatív csomag.
-
peetie1
aktív tag
válasz hodostamas #35907 üzenetére
Akkor inkább elsetalok 2 nap az automatáig. Pláne hogy lassan úgyis kirugnak a csomagból, én ugyan nem fizetek nekik 1Ftot se.
-
peetie1
aktív tag
válasz pictigjis #35822 üzenetére
Az a legjobb, hogy engem 1 hete hívott a prémium ügyintéző, akkor kérdeztem,hogy hogy lesz ez a felmondás, de azt mondta még nem tudja a részleteket. Pár nap alatt kitalálták sebtibe. Várom akkor a levelet én is innentől...
Más : Mi van akkor ha az ember leuriti a számlát, és az utolsó hónapban nem érkezik be a 400ezer? Beterhelik majd rá a tizen valahányezret? Vagy a biztonság kedvéért meg kell ping pongozni még egy utalással a kincstárbol mondjuk? Aztán fizessék még be azután is az adót mer ugye el is kell utalni onnan Mert amúgy tök jó lenne ha be se kéne menni, megszűnne a számla magától.
(Talán a legegyszerubb már most elkezdeni intézni a BM Erstes csomagot, akkor lesz idő bőven átállni mindennel)[ Szerkesztve ]
-
peetie1
aktív tag
Na, pár perce nekem is megjött az ösztönző email a raiffeisentől, október 31ig váltsak. Ügyintéző hamarosan keres. Pedig már reménykedtem hogy engem elfelejtettek
-
peetie1
aktív tag
válasz merqree #35117 üzenetére
Én valszeg azt fogom csinálni, (amit már valaki írt is itt korábban) hogy bankmonitoros erstére váltás, köszi a 30ezer ajándékot (meg ha van ajánlói bónusz azt is), aztán majd később újranyitni a rafinál, és köszi az 50ezret Csak meg ne szűnjön az erstés bm akció, mert akkor cumi van.
-
peetie1
aktív tag
válasz merqree #35111 üzenetére
Nem jobb ám ez iphonon se. Pont ma jött a fizu, az látszik a tranzakciók közt. Kincstártól vártam utalást, az nem látszik a tranzakciók közt, de látszik az egyenlegen (hálistennek). Tovább is utaltam, az utalás megjelent a történetben úgy 1 óra múlva, a bejövő még akkor sem. Semmi baj, megnézem netbankon, ott sem látszik De majd holnapra biztos megjelenik a bejövő is, végülis nem érdekel, csak menjen el az összeg amit utaltam...
-
-
peetie1
aktív tag
Igen, ha mégis a maradás mellett dönt az ember, akkor az egyszer 500ezret kell vhogy okosan megjáratni 3x, ami az 1 évebe azért kényelmesen belefér, ha mindig lesz elérhető DKJ.
Ahh, de nem hiányzik ez a cécó megint, eddig ez a raiff szimpatikus volt pedig. 1,5 éve vagyok náluk, de nem hívogatnak, nem bombáznak semmi szeméttel emailben(reklámot tiltottam mikor nyitottam a számlát), még azt se tudom prémium ügyintézőm van e mert az se hívott fel egyszer se
-
peetie1
aktív tag
Köszi, hogy ilyen részletesen utána jársz a dolgoknak, nekem ehhez nem lenne türelmem. De azt akkor jól éreztem hogy a november necces tavaly rengeteg revolut feltoltesem volt, dkjt is vettem, így bőven kimaxoltam a szükséges 500 ezret. Idén erre már jobban kell figyelni.
-
peetie1
aktív tag
Köszi! Nov 4-én volt a számlanyitás 2022-ben, és 14én már látok revo feltöltést róla, szóval akkorra tuti megérkezett a kártya. A 2023 novemberi revo felöltés viszont akkor lehet necces, hogy még az előző évhez számolódik. Inkább veszek még dkjt majd az év folyamán, nehogy ezen múljon.
-
peetie1
aktív tag
válasz Genesist #29420 üzenetére
Nekem is így volt mikor megszuntettem, 30 nap és még az éves kártyadijat is felszamolta a rendszer. De nekem kB 1 perc alatt nyomtatta az ügyintéző a papírt, sztem nem nézegetett ő semmit. Ott helyben leadtam a bankkartyat és kész. Örültem h végre megszabadultam tőlük
-
peetie1
aktív tag
válasz axioma #29072 üzenetére
Nekem kb fél éve olyan levél jött, hogy megemeljük a hitelkereted, ehhez hívjam fel őket vagy menjek fióka. Kösz nem kell, maradt amennyi volt. Most kijött a csökkentés, minden létező platformon küldték, netbank,email,posta De most trükkösek , hívjam fel őket akkor ha az eredetit kérem. Nekem végülis mindegy csökkenthetik is.
-
peetie1
aktív tag
Én meg mikor az általam annyira útált erstét szüntettem meg, már készültem hogy milyen szöveget nyomok majd az ügyintézőnek mikor le akar beszélni, aztán kb ennyi volt a párbeszéd: csókolom, a folyószámlám szeretném megszüntetni. Rendben, személyit lakcímkártyát kérnék... Még ezt a kis örömet is elvették tőlem hogy beolvassak nekik
-
peetie1
aktív tag
Erste küldte már nektek a hitelkartya tartozás smst? Szerintem tegnap kellett volna jönnie, de semmi. Ma már legalább látszik hogy megvolt a zárás, lehet délután jön sms is.
-
peetie1
aktív tag
Tavaly novemberben nyitottam.
Nem keverem pin2-vel, én a pin kódot valahol beírtam a folyamat alatt Na mindegy, most ezekszerint nem lehet ilyet.Még olyan lehet, hogy mikor elkészült a számla, akkor az appban (vagy a direktneten) már egyből látszott a kártya, és ott lehetett esetleg megadni a pin kódját?
[ Szerkesztve ]
-
peetie1
aktív tag
Pedig én is ott indítottam, és valamikor be tudtam írni. Lehet egy későbbi lépcső volt? Vagy azóta ezt a funkciót kiszedték belőle? Még agyaltam is, hogy akkor az erstés bankkártyám pin kódját adjam e meg, vagy változtassak rajta, pl az utolsó számjegyben, mégse ugyanaz legyen.
-
peetie1
aktív tag
Én 2 hónapja nyitottam, baromi gyorsan megvolt minden, az ügyintézővel folytatott beszélgetés után azt hiszem 2 nappal már élt a számla. Az sms után azt hiszem délután (de max másnap) jött az email a szerződéssel, és egyéb adatokkal.
Én telefonról csináltam, úgy ahogy mondod, ott volt egy ügyintéző mintha skypolnál és neki mutogattam az igazolványokat, ő meg fényképezgette.Szerk: bocs tévedtem, visszanéztem az emaileket, reggel 8:30kor volt a videó beszélgetés és délután 15:05kor már nálam volt az email a szerződéssel
[ Szerkesztve ]
-
peetie1
aktív tag
Szerintem nem kérdés, ha a 400ezres feltétel tejesíthető, akkor a rafi csomagja a legjobb megoldás. Én is ezért választottam, a franc akar 2 éve bankváltással kínlódni. Most az, hogy nincs push túlélem, elindítom az appot percenként ha nagyon várok valamit A kártyalimit módosítás pénzbe kerül, na bumm, ezt is túlélem, nem módosítgatom. Azt kb ennyi a hátrány, minden más csak előny.
-
peetie1
aktív tag
válasz bigdady #26516 üzenetére
Én csak simán feladtam az erste netbankban a csoportost, és vette a szolgáltató. Sőt, amelyiknel elszurtam az ügyfél kódot,még küldött postai levelet is, hogy mi a helyes azonosító.
Bank váltásnál pedig a régi bankban töröltem a csoportost, az új banknál beirtam és simán atallt mindenféle gond nélkül. A szolgáltatóhoz sosem kellett emiatt menni.
-
peetie1
aktív tag
válasz Ereshkigal #26423 üzenetére
Hát, akad olyan csak egy lehelletnyivel több pénz kell hozzá, és még úgy sem az igazi. (Erste world)
-
peetie1
aktív tag
-
peetie1
aktív tag
válasz axioma #25808 üzenetére
Jaja csak ugye én alapból az erste hitelkartyat használom, de majd kisakkozom hogy innen is menjen pénz.
Megnyitom online, aztán a csoportos beszedéseket meg majd atrakom ahogy sikerül. A cégnél meg szólok hogy a fizut majd csak akkor utalják ha már meglesz az új számlaszám, nehogy már az első hónapban bukta legyen a prémium feltétel. -
peetie1
aktív tag
Sziasztok!
Ersténél levő ősrégi folyószámlámat (on-line számla, havi 1400Ft körüli havidíj, amúgy minden ingyenes rajta) most már tényleg leváltanám valami havidíj mentesre. A raiffeisen premium gold 2.0-t néztem ki, mert ennek korlátlan ideig tart az ingyenessége. Pár kérdésben megerősítenétek?
0. Az ersténél van hitelkártyám és értékpapír számlám is, ezeket nem akarom megszüntetni. Az működik ugye, hogy csak a folyószámlát viszem el máshova?
1. A bankváltást érdemes az egyszerűsített váltással intézni, hogy ne kelljen két helyre mászkálni, átvigyék a csoportos beszedéseimet, vagy csináljak kézzel mindent magam, az a biztos?
2. Ha mégse jönne fizu valamiért, akkor a kincstárból való 400ezer kiutalás az megteszi ugye? (ezt olvastam itt, csak a biztonság kedvéért)
3. A 2. éves kártyadíjra van egy ilyen: "A második évtől nem kerül felszámításra az aktuális éves díj, ha az Ügyfél a díjterhelést megelőző év során legalább 500 000 Ft összegben hajt végre vásárlási tranzakciókat a bankszámlához/hitelkártya számlához tartozó fő- és társkártyákkal." Ebbe beletartozik a bankkártyával való revolut feltöltés is ugye, hiszen az is vásárlás?
köszi!
-
peetie1
aktív tag
Nem jött ma SMS az erstetol hogy mennyi a hitelkartya tartozás. Ez is valami újítás az új hiper ócska rendszerükben, hogy most már nézegessem a georgeban ha épp eszemben van,hátha minél többen elfelejtik?
-
peetie1
aktív tag
Sziasztok! Bank váltással szerintetek érdemes megvárni ezt az azonnali fizetés bevezetését? Mintha azt írták volna, hogy jönnek majd szuper olcsó számlacsomagok ezzel együtt.
Jelenleg az ersténél vagyok több mint 20 éve, csak annak idején nem váltottam át szupernullára, maradt az online számlám ami viszont csak akkor ingyenes ha van 3misi a számlán. Mivel kölcsön adtam Viktoréknak , így ez nem fog teljesülni, szóval most fizetek havi 1350-et + lehúz még 150Ftal az smsekre (van mobilapp és smsben küldi az értesítést, mi ez őskor??). Szóval mennék a CIB ECO-ra BM-el 2évig, aztán majd lesz valami. De lehet érdemesebb lenne kivárni egy kicsit, hátha jönnek új csomagok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest