-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
eron009
tag
válasz eron009 #21140 üzenetére
Megfutottam.
Dokumentumoknak fent kellett volna már lenniük, ők se látták az aláírt szerződéseket feltöltve, de a számla az élt rendben. 2en is elnézést kértek, majd (remélem mostmár minden megvan) simán ment minden.
Papiron megkaptam a szerződést, így a a klasszikus formában van meg (kb 40 aláírással 40 oldalon 😅)eBank tényleg ingyenes, úgyhogy megnyitottuk. Ez már látszik az online dokumentumokban
-
RR-13
őstag
válasz eron009 #21135 üzenetére
Nyitáskor én határoztam meg az mBanking, eBanking felhasználónevemet, amivel az alkalmazásba is regisztrálhattam, és a netbankba (eBanking) is beléphetek.
Kérhettél volna saját példányt a szerződésből stb., aláírva pecsételve kaptam, ahogy fentebb írtam lehet így is.
Igaz, hogy ebben az esetben nem nyitható meg a számla kb. 45 perc alatt.Hülyeséget beszéltek, mert az eBankingnak a Zéró csomagban nincs havi díja, és jelenleg belépési díja sincs.
A Nyilatkozatot megadtam nyitáskor, és 2 nap múlva látszódott az eBanking felületén, ahol visszavonható, újra megadható. Ezzel kapcsolatban nagy hiba volt részükről, hogy nem nyitottak Neked eBankingot.
A szerződés és egyéb dokumentum az mBanking felületére később töltődik csak be. Hamarabb látható minden az eBanking felületen.
Bízom benne, hogy Partner Zérót nyitottak Neked, mert amiket leírtál abból gyanús, hogy nem is azt, ha ennyire nem akartak ingyenes eBankingot nyitni.
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz eron009 #21022 üzenetére
Bármikor elkezdheted a folyamatot online, mert bármikor menthető ott amiket már kitöltöttél.
A mentés 30 napig érvényes, tehát azon belül kell ismét folytatni, de több esetben is menthető, ha éppen tovább haladsz de nem fejezed be.
Lényeg, hogy online kezd el, és vidd végig addig, amíg az azonosítás részig el nem jutsz, aztán eldöntöd, hogy azt választod, vagy a fióki számlanyitást, aláírást.Tehát a banki számlanyitást az összes adat kitöltése után, a videóhívás megkezdése helyett lehetett kiválasztani, és kiválasztani a fiókot, és az időpontot.
Amennyiben ezt választod, akkor a végén csak annyit ír ki, hogy az időpont egyeztetés miatt felhívnak majd.
Engem következő munkanapon hívott is a fiók, és velük pontosabban lehet az időpontot egyeztetni pl. 14:45 stb..Mutatom a folyamat egyes részeit:
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz eron009 #20851 üzenetére
Szia.
Nem kell, hogy munkabér legyen egyik számlánál sem a két bank közül.
Saját számla bankon belül értendő igen. Máshonnan teljesíthető a havi 75 ezer utalási feltétel (de a CIB-nél is a minimálbér összeg) egyéb banknál vezetett, saját számláról.
UniCreditnek van befizetős ATM-je, és elég sok.
A Partner Zéró csomagban "örökre" (min 3 évig) 0 Ft a MC Kártya kibocsátási, éves, díja is, amíg ez a csomag megmarad, ezen a néven, mert ennek a csomagnak ez a lényege is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB
- Vertical Graphics Card Holder Kit V3 / CoolerMaster