Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Mindegy, mikor lopták el, akkor sem tud sem pénzt felvenni, sem vásárolni vele, mégsem kell letiltatnom, csak ha már tuti a dolog. Pl. ha nem találom a kártyámat, és úgy gondolom, hogy ellopták, leveszem 0ra a limiteket, és keresem, és csak akkor kell letiltatnom, ha már biztos vagyok benne, hogy nem én kevertem el, és van egy esély, ha elvesztettem és megtalálták, hogy visszakapjam letiltatás nélkül.
Pint meg csak ATM-hez kérnek a cibes kártyák, vásárláshoz nem, szóval vásárlással leszívhatja simán valaki a lopott kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest