Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Érdeklődnék, hogy szerintetek jó-e a jelenlegi OTP Junior számlám vagy esetleg érdemesebb lenne áttérnem az Axa-hoz azon belül is a KamatHozó bankszámlára?
Anno majdnem 10 éve nyitottunk nekem számlát, konkrétan a már említett OTP Junior-t. Most viszont felmentem a netrisk.hu-ra és ott a faitaloknak javasolt résznél az Axa van az első helyen a már korábban említett HamatHozó bankszámla csomagjával.
Én a kártyámat úgy használnám, hogy amint megkapom a fizumat (85-100k Ft) azt le is veszem egyből, max ritkán hagynék rajta, internetes vásárlásra szánt csekély összeget (max 1-2k Ft), valamint évente 1x lenne rajta annyi, hogy a kötelező gépjármű biztosítás + CASCO összegét le tudják vonni.
Boltban történő vásárlásnál jobb szeretem ha KP van nálam mert akkor legalább tudom milyen keretek között tudok csinálni hétvégi bevásárlást, plusz nem kell lekérnem a számlám aktuális egyenlegét.
Viszont szeretnék egy számlát csinálni amire félreteszek annyi pénzt amennyit tudok (pl: 5-20k Ft).
Megtakarításnak melyik szerintetek a legjobb amit bármilyen célra felhasználhatok és időben olyan 5-10 évre le tudok kötni. esetleg mennyi időre jobb lekötni a leendő megtakarításomat?A Sberbank mennyire megbízható ezek fényében: [link], [link]
Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Asszociációs játék. :)
- Asztrofotózás
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok