Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
brainman #1903 üzenetére
Ez jó kérdés, én is keresgéltem, nekem olyan számla kellett volna, amivel az €-zóna tagállamokon belül euróban mindenhol alacsony díjjal lehet kp-t felvenni (a szlovénoknál ahol ugye szintén euró van, csomó ilyen van, h eurozónán belül 0, v. vmi minimális összeg, azon kívül meg a szokásos 3 euró, pl. az unicredit ott olyan, h a minden unicredit automatás ingyenes kp. felvét felett van a fenti cucc)
Legtöbb bank oldalán nincs is kondíciós lista, amelyiknél találtam, a Bawag-PSK ott jóval drágább árak voltak, mint mondjuk Szlovéniában, v. Németországban. De mondjuk nem is kerestem sokáig. Ha vkinek van bővebb infója, engem is érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest