- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Kkocos
tag
Szivesen fogadok barmijen kritikat. Deh legalabb arrol szoljon amit mondtam! "Az automatizalasra meg alljon itt egy pelda:", nem ide ketem a peldat. Ez pelda arra hogy a c++, mit objektum orientalt nyelv, rovidebb, kevesebb hibat megengedo modon is kepes kezelni a kodot. Hat sajna ennek az elenkezojet en nem alitottam, ide vonatkozoan azt mondtam hogy nem erdekel, nem fogom bonyolitani az amugy sem egyszeru eletemet evvel, nem vonz, nem szeretnem hasznali, nem szeretek megkotve lenni.
"Pl. a kod ujrafelhasznalasa alatt a forraskodrol van szo: hogy ne kelljen ugyanazt a kodot tobbszor leirni, hanem eleg legyen egyszer belerakni a base classba (haho, memoriamegtakaritas!). Valamint olyat sem mondtam, hogy nem teszi atlathatobbat a kodot (mar hat azza teszi a ketszintu strukturalassal (osztaly/metodus)), csak nem ez a fo szerepe."
Basszus, hol hoz itt ujat az OOP?
"Ha egyszer csak jobbra meg balra akarod forgatni, akkor irjal olyan kodot, ami jobbra meg balra forgatja. Meg egyaltalan, mi koze az OOP-nek ahhoz, hogy egy adott eljarast milyen bonyolultan irsz meg?..."
Beszaras, mondtam ma', ugyanazt irjam le meg 1szer csak mert nem olvasod el figyelmesen? Nem kertelek hogy olvasd el, de ha ma' reagalsz valamire, tudd hogy mire is irsz!
"Az OOP-vel nem jar egyutt semmilyen vizualis maszlag, gyakorlatilag az osszes C++ kodot a ket dolgos kezemmel potyogtem a szovegszerkesztobe, sot, a legtobb programnak egyaltalan nem is volt GUI-ja."
Gratula!
! Deh igenis jar, sokan hasznaljak, legtobszor ertelmetlenul. Ha meg feltetlenul peldat is akarsz szolj me' kuldom (csak azrt nem most mert meg meg kell hogy keresem oket)
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest