- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Aktív témák
-
doc
nagyúr
komolyan nem erzed, hogy milyen nevetseges vagy? osszefoglalom az altalad eddig elmondottakat:
"nem ertek az OOP-hoz, nem ismerem, de akkor is szar, semmi ujat nem hoz, tulbonyolit mindent, eroforrast pazarol, parasztvakitas az egesz, mondhattok barmit akkor is igy van es kesz"
az meg mar elhangzott, hogy a PLC nagyon mas vilag, mint a PC, nyilvan nem is "celpontja" az OOP -nak
irj programokat PC-re, mondjuk osszetettebbeket, ahol egyszerre sok dolgot kell csinalnod/kezelned. en is "sima" C-vel kezdtem, elveztem a strukturaltsagot/prodecuralitast a BASIC meg tarsai utan, de idovel nagyon nehez volt kezdben tartani egy-egy nagyobb kódot, mikor minden kis változáshoz egy rakás helyen kellett beletúrnom a kódba, aztán nyomozni hogy mi maradt ki, amitől még mindig nem jó...
az OOP nagyon kényelmes megoldást kínál ezekre a helyzetekre, remekül módosítható, átlátható, és ha valami kész van, akkor azt szépen elrakod, mint egy konzervdobozt, és nem kell beletúrni, csak elolvasni a dobozt, hogy hogyan kell használni és kész
elvileg persze ugyanezt meg lehet csinálni a hagyományos módszerekkel is, de az én tapasztalatom azt mutatja, hogy a sokkal nyögvenyelősebb.
aztán vannak olyan területek/nyelvek ahol az ember eleve nem tud mást csinálni, mint használni az OOP-t, pl. Java, ActionScript3, stb
megszokás után az ember soha nem szokik le róla
arról nem beszélve hogy milyen szép egy OO program. tudom, ez baromi szubjektív, de nekem akkor is sokkal jobban bejön egy Enemy.selfKill() mint egy Kill(Enemy)
vagy hogy hatmillió különféle objektumod mindegyikének mondhatod hogy "show" meg "hide" vagy "moveTo", nem kell külön függvényeket csinálni az összes típusra, mondjuk ShowBullet(), ShowShip(), ShowEnemy(), stb... persze itt is kihasználhatod hogy többféle típusú paraméterrel megírod ugyanazt a függvényt, de akkor is sokkal több meló, meg hogy elővegyük a vesszőparipádat: sokkal több felesleges erőforrás (ram, stb) elpazarlása -
fordfairlane
veterán
Gratula!
! Deh igenis jar, sokan hasznaljak, legtobszor ertelmetlenul. Ha meg feltetlenul peldat is akarsz szolj me' kuldom (csak azrt nem most mert meg meg kell hogy keresem oket)
Ne haragudj, de ilyen megjegyzések után szerintem jobb lenne, ha pihentetnéd a dolgot. Ha ennyire nem vagy tisztában azzal, hogy mi az az objektum, és mire használják, akkor nincs értelme vitatkozni, mert igazából azt sem tudod, miről vitatkozol.
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Steam topic
- Borderlands 4
- iPhone topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest