- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dudika10
veterán
Annó az IKEA-ban vettem 3 darab ilyen kábelvezetőt. Pofon egyszerű valamik, fúrni se kell hozzájuk meg semmi. 1500HUF volt darabja, tehát nem éppen olcsó mulatság, de egyszer kellett megvennem. Sajnos már nem lehet kapni azt hiszem.
A tojásszivacs esztétikai és akusztikai célokat szolgál. Szerintem marha jól néz ki egyébként.
Az nem látszik, de a hátam mögött pedig egy 200*90*20-as "faliszőnyeg" van, ami szintén akusztikai célokat szolgál (és még mindig rossz sajnos az akusztika a szobámban, sokat kell még dolgoznom rajta). -
dudika10
veterán
Laptop kijelző + nagy TV a terv.
Kell a két kijelző meg az egyiknek nagynak is kell lennie PS-hez, filmhez, nethez, zenéléshez.Üveglap nem jó, mivel nálam az asztalnak ki kell bírnia a szerszámokat, mert azok gyakran előkerülnek és az üveget az első napon szanaszét karcolnám.
Valószínűleg marad ez a fekete fa design csak erősebb kivitelben. Szerencsére a házibarkács nem áll messze tőlem, a mostani asztal is a két kezem munkája, a fejhallgatótartóig bezárólag. -
Winne
nagyúr
"Ütős lenne aszobádban egy fa dobozos 5.1 DVD-zésre nagyon adná."
Te more melyik képet nézted, ott van a rendes fa házimozim.
Amúgy tv-n annyira nem jó, a Gridet toltam rajta, egy picit lassabban reagál sajna, a tv is lassabb, a panel is gyengébb és a kábel is lényegesen hosszabb. Lehet megnézem majd a Codot is.
-
zH.
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged