- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
imibogyo #2581 üzenetére
Ha tudnád hogy ezt a topikot, meg a hasonló helyeket mennyit néztem anno... próbálok igényes lennni nagyon a setup-jaimra, pont az itt és máshol látottak alapján. Szerencsére most leszokóban vagyok a telefonomról, próbálok visszatérni a számítógépes internetezésre - elvégre itt kezdtem, nekem ez a "klasszikus". Ez az asztal amúgy 2017 óta velem van - ahogy a könyvespolc is -, még a régi lakhelyem szobájába vettem őket, szerencse hogy patentul befért a veszprémi albinkba is. Majd ha lesz saját lakásunk akarok valami nagyobbat, de annak még idő kell sajnos.
Tök jó a tied is, szeretem az ilyen HTPC-sített cuccokat úgy hogy nem is igazi HTPC, nagy álmom egy hasonló bikásabb ITX-es gép.
Nekünk nem férne el PC a tévé alatt, meg inkább a streaminget és a Plex-et használjuk de nagyon cool, ha lesz saját lakásunk mindenképp akarok valami hasonlót.
-
imibogyo
veterán
válasz
tDr1v3r #2580 üzenetére
Bár a topik kicsit halott, de ez semmit sem von le a lelkesedésed értékéből...
Viccet félretéve, hangulatos kis "sarok".
Jómagam nehezen tudnám elképzelni az életet egy ilyen kicsi asztalon (és pláne egérpadon), de ez természetesen nagyon egyéni preferencia kérdése. Írom ezt úgy, hogy ironikusan a gépnek - ami előtt mostanában a legtöbb időt töltöm (ami nem munka) - még asztala sincs, itt játszom és nézek meséket a gyerekeimmel. A fő gépemet pedig meg sem merem mutatni ebben a topikban, mert az a költözés óta valami eszméletlen gagyi összeállításban, elrendezésben vegetál... -
tDr1v3r
veterán
Manapság.
-
-
-
pulcsi
tag
Már csak egy jó belső kéne
-
-
Ispy
nagyúr
válasz
- = Zk = - #2572 üzenetére
Nem tudom, ha már nyúl, akkor tepsibe vele, sok fokhagyma, sok szalonna, jó majorannásan, anyósom nagyon jól csinálta. Ja, a monitor is k..vajó.
-
hszilard666
veterán
válasz
- = Zk = - #2572 üzenetére
Hehehe. Szerintem túl aranyos hogy megegyem
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hszilard666 #2571 üzenetére
pörköööööölt <3
(bocs, csak vidéken nőttem fel. .a nyúlpöri alap volt)
-
7
addikt
Ekkora behemóthoz sajnos már indokolt. De valóban jól össze van rakva, teszi is a dolgát. Stabilabban tartja a képernyőt, mint az eredeti talpa.
De persze azt elsődleges szempont az volt, hogy könnyebben tudjam az igényeim szerint elhelyezni a monitort, meg kicsit rendezettebb is legyen a környezet.
-
7
addikt
válasz
Stylewars_kp #2560 üzenetére
Otthoni felhasználásra általában 2/3 - 1/3 felosztásban használom a monitort. 2/3-on van média (játék, videók stb), 1/3-on pedig egyéb programok, amiket hasznos lehet látni (pl. másodlagos böngészőablak, e-mail, messenger, discord, ilyesmik).
Amikor dolgozom, akkor pedig rákötöm a munkahelyi laptopot egy USB-C kábellel, és az egész teret kihasználom; javarészt Excel táblák foglalják el.
-
SteveK88
tag
-
válasz
MasterMind #2544 üzenetére
Neem, fejhallgatóval játszom.
-
-
Migos
csendes tag
válasz
#83381760 #2533 üzenetére
Koszi
kinottek mar a pc elott ulok egesz nap levo korbol, igaz megcsak 19 vagyok
mara mar csa egy kis nyugodtsagra van szukseg estenkent, igaz ha szabadnapos vagyok akkor kimerulesig is akar. Szokott azert lenni , nincs belole hiany ha egy rohanos het van, dobalok ossze vissza mindent, a lenyeg, hogy a tv-t lehessen latni
( bocsanat az ekezet miattbes ha netan lenne valami helyesirasi probelmam, de kulfoldon igen gyorsan felejtek
)
-
-
válasz
hszilard666 #2527 üzenetére
-
-
-
h.adam.92
őstag
válasz
MasterMind #2520 üzenetére
Jó sok csavar tartja a helyén, de azért 1-2 naponta ránézek a biztonság kedvéért.
-
válasz
Stylewars_kp #2517 üzenetére
PH-zok...
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Tothgera30 #2516 üzenetére
És mit dolgozol?
-
-
LW
őstag
válasz
hszilard666 #2513 üzenetére
Középső asztallapon és a felette lévő polcon kezdődnek a gondok.
A széle látszik a képen. Odébbtoltam mindent a kép kedvéért.
-
válasz
Kareszovics #2510 üzenetére
Köfi!
Ilyesmiket készítek, de csak műkedvelői szinten, haveri társaságnak, akik előszeretettel hallgatják, mert így jutnak leggyorsabban az általuk preferált zenei stílus friss taktusaihoz.
Illetve most megvettem egy franyó zeneszerkesztő progit, meg van gitár, szinti, midi szerkesztő, szal lehet, majd lassanként nem csak gyári loopokból fogok építkezni.
-
-
válasz
lornname11 #2506 üzenetére
Eléggé rendben van.
-
Kareszovics
addikt
válasz
lornname11 #2506 üzenetére
Nem nagyon tudok mit írni... tetszik!
-
lornname11
csendes tag
-
válasz
Stylewars_kp #2504 üzenetére
Ismerem az 5S-t, a fengsuis poénnal a metódus keleti eredetére utaltam, mivel az 5S ugye Japánból származik: seiri, seiton, seiso, seiketsu, és shitsuke.
-
válasz
Stylewars_kp #2502 üzenetére
A fengshuis elrendezéseket meghagyom a nőknek.
Egyébként van "normális" irodám is kulturált berendezkedéssel meg tárgyalóval, a képen a "dolgozós" iroda látható. Egyébként IT igazgatóként dolgozom két nagyobbacska cégnél.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest