Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
-
Smani
senior tag
az számla
-
Winne
nagyúr
-
iphoneresell
tag
Első kép nagyon jó!
-
Prison85
senior tag
Nekem pl az első kép tetszi a leginkább. Lehet, hogy van benne némi PhotoShop, de nagyon jó lett. Ami pedig a világítós "gémer" cuccokat illeti: nem kell ezen meglepődni. Ezek a játékosok gépei, akiknek a java része rajong a LEDes cuccokért. Inkább azon voltam meglepődve, hogy hány képen tűnik fel az a gagyi Razer Lycosa...
Arról nem is beszélve, hogy a Vaterán lehet venni 1650+ likeot, amivel már el is lehet dönteni a verseny kimenetelét. Ha pedig a publikáció miatt valóban kizárnak, akkor ez felhasználható fordítva is: publikálhatják a versenyzők konkurenseket. Nem FB-n kellett volna megrendezni a szavazást - szerintem.
-
Prison85
senior tag
válasz
PindurAnna #2168 üzenetére
Nos, akkor sokan elbuktuk
-
Prison85
senior tag
Üdv topiklakók!
OGC versenyre neveztem egy képpel az asztalomról: [link]
Aki erre jár kérném nyomjon rá egy Lájkot. Köszönöm!
-
GabN73
addikt
válasz
Mr. Elliot #2158 üzenetére
A szükség
néhanagy úr -
Zefír
őstag
válasz
Stylewars_kp #2155 üzenetére
Az a baj, hogy nem 1 kötegelőről van szó
Egyébként pl a kamerát, azt úg ykötöttem be, hog ykilehessen venni, anélkül h szétkelljen a bontani, a többit meg úgyse szedem ki..
-
-
Zefír
őstag
válasz
dudika10 #2152 üzenetére
Az tény hogy jól néz ki, nekem is volt a falamon egy darabig, de nagyobb darabokban nem lehet ezt venni? mert akkor mutatósabb lenne.. szerintem.
Egyébként kábel rendezésre visszatérve, én is néztem sok ilyen szettet, de mivel nekem egy üveg asztalom van, ezért hülyén nézne ki kb az összes létező szett, így maradtak a kötegelők... Így viszont ha valamit bekötöttem, akkor az 1 évig ott marad, mert nincs az az isten ami rávesz, hogy szétszedjem
Mindjárt rakok fel képet róla ha gondolod. -
dudika10
veterán
Annó az IKEA-ban vettem 3 darab ilyen kábelvezetőt. Pofon egyszerű valamik, fúrni se kell hozzájuk meg semmi. 1500HUF volt darabja, tehát nem éppen olcsó mulatság, de egyszer kellett megvennem. Sajnos már nem lehet kapni azt hiszem.
A tojásszivacs esztétikai és akusztikai célokat szolgál. Szerintem marha jól néz ki egyébként.
Az nem látszik, de a hátam mögött pedig egy 200*90*20-as "faliszőnyeg" van, ami szintén akusztikai célokat szolgál (és még mindig rossz sajnos az akusztika a szobámban, sokat kell még dolgoznom rajta). -
dudika10
veterán
válasz
dudika10 #1915 üzenetére
Hát eltelt egy kis idő és upgradeitiszem lett, így változott picit az asztal.
Az instabil lábakról átkerült az egész hóbelebanc egy saját kezűleg készített zártszelvény vázra. Ezen akár táncolni is lehet.
És a számítógép is lekerült a földre a hangerő további csökkentése miatt (így már szinte észrevehetetlen, bár még ventilátorokat cserélni fogok benne).Más szemszögből, picit sötétben: [link]
És amire nagyon büszke vagyok, a kábelmenedzsment: [link]
Nekem tetszik (a képek meg olyanok, amilyenek...).
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
runner 125 #2148 üzenetére
Nekünk a boltba egyből mondta az eladó melyik kell, amikor mondtuk a tv típusát
De ha nincs eladó, akkor mi is bajba lettünk volna..
-
runner 125
nagyúr
válasz
PindurAnna #2147 üzenetére
Tyű, igen?
Akkor nekem mákom volt. Egyet leütöttem vaterán ami 50"-os méretig terhelhető volt, és simán klappolt minden furat..Ebből kiindulva nyilván akkor vásárlás előtt rá kell kérdezni, h a típushoz jó-e, vagy, ha boltban vásárolja meg; szépen vinni kell egy centit, és lemérni a furat távolságokat / átmérőket.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
runner 125 #2146 üzenetére
Sajnos nem mindegyik kompatibilis..
Van 25-ös és 40-es lyuktávolságú, és 6-os és 8-as lyukfuratú..
Azt tudom, hogy samsung az 8-as és 25-ös kiosztású..mi most vettünk és sajna nem volt mindegyik egyforma.. -
runner 125
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #2144 üzenetére
Köszi!
Jorus
Gyakorlatilag minden konzol, minden TV-vel kompatibilis, ugyanis a furatok úgy vannak elhelyezve a konzolokon, h tutira minden gyártó furatával stimmeljen.
Vaterán nézz szét, vagy itt a hardveraptón, ki lehet fogni olcsón frankó konzolokat. Nagy részüknél tudod állítani a szöget is, s mivel te monitornak használod, így célszerű kicsit lebillenteni, h pont merőlegesen tekints rá.
Ami számít; keress rá a tv típusára, nézd meg hány kg - és így keress hozzá konzolt.
-
Nos, rendben, meggyőztetek, belevágok.
Köszönöm!
Szerk.: vmi tipp a konzol típusára/fajtájára? LG akármi az LCD, gondolom egy gyártó egy szabványt használ.
-
Armahun
addikt
válasz
Stylewars_kp #2141 üzenetére
40 kilogramm négyzetméterenként a 12,5-ös karton max terhelhetősége .
A tiplik fajtától függően 10-50 kilót bírnak darabonként. -
válasz
runner 125 #2137 üzenetére
Nem értek hozzá, őszintén szólva, csak attól tartok, hogy esetleg kiszakad egy rész a "falból"
ezért nem is igazán érdeklődtem a "hogyan lehetne mégis"-vonalon. De jobb szeretném én is a falon, szal megkérdem a szakembert, aki csinálta a gipszkartont, hogy mi a stájsz.
-
válasz
Mr. Elliot #2134 üzenetére
Nem szokott ott tanyázni, lehet, hogy épp valami üvöltős reklám ment a tv-ben.
-
válasz
runner 125 #2130 üzenetére
De, gondoltam rá, csak az a gond, hogy az ott a monitor mögött nem fal. Régen ott egy ajtó volt, ami ki lett szedve tokostul, és gipszkarton lett betéve helyette, az meg sajnos nem bírja el a monitort.
GabN73: az első képen is ott volt.
-
GabN73
addikt
válasz
Stylewars_kp #2129 üzenetére
Szerintem az egy HP EliteBookJó, a második képen már ott az Air is
Bocs
-
válasz
PindurAnna #2118 üzenetére
Lehet, hogy tényleg pamut.
-
jericho69
tag
válasz
Nem, az 1 zokni..
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Szerintem az csak egy büdös zokni.
-
albert8
veterán
válasz
PindurAnna #2109 üzenetére
Azigen
szép gyüjtemény
Nagyfternak is van pár ilyen kis pia -
mephi666
nagyúr
válasz
PindurAnna #2109 üzenetére
az igen, van ám kisüveges pia
nekem csak nagy (és sajnos üres) üvegek sorakoznak a polcomon... az asztalomat meg általában kávés poharak és tányérok foglalják el.... (nem is merek ide képet feltenni, amilyen szép/rendezett környezetet látok majdnem mindenhol... inkább csak csendben figyelek)
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
PindurAnna #2108 üzenetére
-
sagit
veterán
Sziasztok
első körbaen csak kupis képet kaptok szar minőségben
7végén jön asszony akkor majd normalizálódik a helyett
képek:
a kábelek nagyon gázak.. el kellene rendeznem de lusta vagyok hozzá.. illetve az asztalomon megszaporodott a kidobható dolgok mennyisége is
-
Lenry
félisten
válasz
Adonimus #2103 üzenetére
az is, egyszerű fenyőlécekből van, de pont ezért tetszett meg. és mert tényleg illik a színe az asztalhoz (ami amúgy vadkörtefa-színű, ha jól emlékszek)(#2104) szilrobi köszi, saját tervezés
(#2105) albert8 köszi neked is.
remélem lesz második rész. igazából elég szégyen, hogy eddig nem jelentek meg Sapkowski könyvek magyarul -
Lenry
félisten
változott pár apróság a szobámban a legutóbbi bejegyzés óta...
decemberre elkészült az asztalezt a polcot pedig két hete láttam meg az Obiban, mindösszesen 3600Ft-ért. úgy döntöttem, nekem kell
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest