- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sándor -P20- #1365 üzenetére
-
Frenky89
addikt
válasz
Sándor -P20- #1346 üzenetére
Olyasmire gondoltam mint amilyet az autókra lehet ragasztani, mert alu lemezre lenne.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Sándor -P20- #1291 üzenetére
Én is megfordítottam a ventit, így elsőre elég hülyén néz ki
Érdekes, hogy a proci hőmérséklete is csökkent 1-2 fokot, és természetesen a vga-é is
-
Speed
addikt
válasz
Sándor -P20- #1302 üzenetére
Nekem is ilyesmi van csak 4 venivel
-
Speed
addikt
válasz
Sándor -P20- #1299 üzenetére
csendes társ
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #1299 üzenetére
Nem próbáltad még kisebb radival, hogy mit változik? Kiváncsi lennák mit mutatna mondjuk egy auto vizhutojenek a radijával. Kb mennyi viz kering osszesen a rendszerben 10 lityó?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Sándor -P20- #1291 üzenetére
Értem
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sándor -P20- #1290 üzenetére
ugyan ilyen tápom van
(asszem
)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sándor -P20- #1276 üzenetére
Csak regisztrált látogatóknak!
jót linkeltél? -
Motion_Blur
félisten
válasz
Sándor -P20- #1271 üzenetére
Szép kis kupi van
De a gépet tényleg jól megcsináltad!
Nekem is ugyanilyen házam van. A plexi lapot hogyan fordítottad meg? Mi ennek az előnye? Csak a videokártya miatt? -
Speed
addikt
válasz
huh baz nem semmi az a radiátor
télen ha hideg van és nem kell a géphez fűtesz ele
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #1276 üzenetére
Aham láttam azt is, kérdeztem is tőled, hogy belevágjak-e én is a táp alu bordáinak kicserélésébe, de azt tanácsoltad csak akkor ha nagyon tudom mit csinálok. Sajnos az elektronikában max forrasztás szintjéig jutottam, igy azota is maradtak a csifim bordái csak a ventit cseréltem ki egy Sythe S-flex -re igy most elég halk.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Tuti király up a jó munkáért!
-
Winner_hun
félisten
válasz
hány fokos a radiátor? Nem fűt egy kicsit nyáron? Télen jól jön, az biztos
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
Nagyon durva, mivel láttam már a belsejét is igy csak azt tudom mondani, hogy eddig a házi készitésu vizhutesek kozul ez sikerult a legjobban. Hány darab venti megy igy a gépben, csak az elso 12-es? vagy ez az a változat aminek az oldalában is van egy 25-os?
Nosztalgia powa, nem tudok jobb szot istencsászár az a farostlemez, régebben én is igy nyomtam azota fejlodott a polcrendszeremÉs nosztalgia powa 2 azota nem lattam ilyen persiles dobozt, miota odaadtam a keresztfiamnak az osszes legomat, régen mindig abban volt és az is volt mar vagy 10 eves, de ugy latom a tied sem fiatal.
-
Nimda
addikt
válasz
Mekkora radi...
...télen biztos jól jön...
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #1226 üzenetére
Jah nekem van kompresszor Pete nek irtam hogy ha nincs akkor fújja........
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sándor -P20- #918 üzenetére
Tudom,hogy van szebb megoldás is, engem nem zavar
Gégescső még ok, én már láttam zuhanyzócsövet isKicsit vízkves vlt, de a kábeleket összefogta
de hogy azt hogy lehet berakni a gépbetuti zárlatveszély
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
Sándor -P20- #863 üzenetére
Szalagfűrész?
na az biztos, hogy darabokra tördelné. De ha kell, leelenőrzm
Sőt körfűrésszel is le tom ellenőrizni, nemtom, hogy az mit művelne vele
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sándor -P20- #862 üzenetére
Én égettem már meg fát dekopírral, a nagyobb súrlódási felület miatt biztos, hogy emlegszik. Nem kell elhinni, dolgoztam már eleget vele
Olvasztás ok ,műxik, de sok vele az utómunka. Nekem eddig bevált a törés, de mivel tom, hogy lehet dekopírozni, ezekután azzal fogom darabolni. Bár nem sok plexi van a gépemben
A pákás dolgot mindjárt kipróbálom, már izzik a páka -
Winner_hun
félisten
válasz
Sándor -P20- #852 üzenetére
Na 2 hsz-t kihagytam. Hiába, ördögünk van
Miaz, ha töröd, akkor nem ott töriki, ahol szeretnéd? Be kell karcolni, akkor ott törik, ahlo akarod. De nem úgy kell megkarcolni, hgoy épp, hogy hozzáér a kés vagy akármi a plexihez, hanem rányomod és többször áthúzod. És nem árt mind2 oldalon megkarcolni -
Winner_hun
félisten
válasz
Sándor -P20- #855 üzenetére
NE folytasd! Kösz
A deszka nem hűti a fűrészlapot, ezt nem tom, hogy honnan szülted, de nagy baromságMinél nagyobb felületen találkozik a fűrészlap az anyaggal, az annál jobban melegszik. A plexi meg nem vmi vastag
És én nem 2 mm-es anyagok közé raktam be. Nem is tapadna meg a plexi a fűrészlapon, mert miért tenné
A plexin is csúszik a dekopír és nem biztos, hgoy összekarcolná, mert a plexin van védőfólia. Mindenesetre én csak a plexit nem vágnám fa nélkül dekopírral, mert biztos, hogy széttördelné, mert rángatná az anyagot, de ha a deszkák közé be van fogva, akkor stabilan van.
Az olvasztásos megoldást megint elvetném, mert sok lenne az utómunka és nem biztos, hogy valaki azzal akar tökölni. Forrasztós dolog is nagyon meredek, ugyan ez a problem, sőt a plexi még meg gyulladhat, akkor meg jönne a meglepetés
Pár 5let? Menj és aludj egyet -
Gergo_pet
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #805 üzenetére
Hatékonyság szempontjából biztos, hogy sokat jelentene, mert akkor a rézcsövekben is hűlne a viz. Viszont későbbi fejlesztést tekintve akkor mindig szét kéne vagdosnod, bármilyen uj cuccot raksz a gépedbe.
Esetleg nincs valami olyan műanyag csatlakozó, ami mindkét csőnek a belsejébe megy bele, tulajdonképpen mint egy toldás, és akkor, ha azt egy kis szilika géllel megragasztod az tuti nem szivárog, kérdés, hogy mennyit venne el a cső belső átmérőjéből, pláne kérdés, hogy van-e ilyen kicsiben? -
Gergo_pet
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #427 üzenetére
Esetleg arról tudnál mondani valami infót mennyibe kerül a lemez? illetve a csövek?
-
pg012345
senior tag
válasz
Sándor -P20- #424 üzenetére
én most egy 50x50x10mm eres blokkot csinálok a 6600GT-mre már ki van marva de még nem láttam remélem jó lessz
a tied is fasza de lehet a memók hűtését is meg kellett volna oldanom de már késő bánat jó lessz majd
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #424 üzenetére
Mivel sokat dolgoztál rézzel, hagy kérdezzem meg, hogy honnan tudtál beszerezni rézlemezt? Mert csövet lehet venni a Praktikerben de nemtudom lemezt is lehet-e ott venni.
-
pg012345
senior tag
válasz
Sándor -P20- #410 üzenetére
hi nagyon tetszik a rendszered a hdd hűtéshez halkításhoz adtál jó ötletet majd én is csinálok hasonlót
ja meg a gardena szökőkút szvattyú is ismerős én is olyannal kezdtem
most már zárt rendszerem van nekem is
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sándor -P20- #405 üzenetére
LAN-Party powa
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sándor -P20- #402 üzenetére
És így nem van egy kicsit melegük?
Vagy a filc belülről nylonos és víz van benne?
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
Sándor -P20- #392 üzenetére
Hát én osszef**tam magam ez annyira komoly. Tuti hogy már az apai nagyapád is radiátorokat szerelt. Vagy fél óráig néztem az első képet, hogy hova mennek a csovek, nézem a prociból fölfelé megy de nem kifele hanem a táp fele, itt valami nem stimmel. Azután láttam meg a másik linket a chifi vizesitéssel, hát ott eldobtam az agyam, nagyon pöpec lett. Gondolom nem valami hangos a rendszer. Aztán megláttam a radiátort is, na az azér már tényleg durva, megkérdezhetem milyen vizpumpaval nyomatod a vizet, hogy át tudja nyomni teljesen, mert nem kevés csomennyiségen kell áttolni.
Én is le akarom cserélni a bordákat a csifiről már régóta, mert szerintemis azért pörgeti fel annyira a 12-est jatek kozben, mert azok a kis aluminium bordak gyengek nagyon, de nem gondoltam hogy ki kell forrasztanom az egészet, biztos hogy csak ugy lehet? A gari az mondjuk valoszinu elszállt.
Mindenesetre ez igen, nagyon komoly kis rendszer és teljesen házi, szóval minden elismerésem. -
Winner_hun
félisten
válasz
Sándor -P20- #392 üzenetére
mi van bebugyolálva és minek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest