Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
Raidon
üzenetére
Miért nem úgy tetted,hogy a freezer alsó felén van a ventillátor és felfelé tolja a levegőt szerintem úgy nagyobba hatásfoka.A képből nem kivehető,de a házban felül is van egy ventilátor? Ha igen akkor fokozottan igaz az előző,mert a két ventillátor turbulenciája miatt nem vezetik el olyan hatásfokkal a meleg levegőt.
-
simii16
aktív tag
válasz
Raidon
üzenetére
Nem rossz, de a kábeleken bőven van mit rendezni.
Szerintem a java simán beférne a 3,5-5,5"-os helyek mögé. Sata kábeleket úgyszint behúzhatnád a lap jobb alsó sarkánál lévő kábelvezető lyukon. Az optikai meghajtó kábeleinek pedig direkt ott van felül az alaplapi tálca jobb sarkában egy lyuk. 
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- JBL STAGE 2 9634
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Rendezett, mint az én szobám elentéte.
a ez durva nem kicsit nagyon

Szerintem a java simán beférne a 3,5-5,5"-os helyek mögé. Sata kábeleket úgyszint behúzhatnád a lap jobb alsó sarkánál lévő kábelvezető lyukon. Az optikai meghajtó kábeleinek pedig direkt ott van felül az alaplapi tálca jobb sarkában egy lyuk.