- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Krisinto #25651 üzenetére
napközben lesz szebb is
meg picit közelebb is, a hátlap hűtése pl egyáltalán nem látszik.
egyébként eszembe jutott, hogy a házhoz kaptam 8 darab ragaszthatós (kioldható) kötözőt, azokkal lett a kábelezés elrendezve. sima gyorskötözni nem akartam (ahol nem volt muszáj, vidkarira kell), esetleges gépátrendezésnél az macera.
szóval köszönöm a bíztatást!
elrettentésképpen: egyébként volt az ilyen is, még a codegenes átmeneti időben
viszont bármennyire is ocsmányul nézett ki, a gyakorlatban megfelelően volt hűtve minden komponens (az IFX14 nem fért be, a Corsairt visszacseréltem az FSPre, a vinyók nagyrészét meg meg se próbáltam beszerelni).
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD