Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• .:T.H:.

aktív tag

Egy kis érdekesség: [link]
    Egyik nap kitaláltam hogy mennyire slankít az rengeteg piros-sárga kábelrengetega gépem belsejében, arról nem is beszélve hogyhiába vannak elrendezve, akkor is nagyon sok helyet foglalnak és akadályozzák a légáramlást.
    Támadt is az ötlet: Szépen összerendezgettem a kábeleket egyenként és spirálisan körbetekergettem fekete szigetelő-szalaggal. Így már elég megnyerő volt a látvány a plexin bekukkantva és még pár fokot csökkent is odabent a hőmérséklet! :)

Pár napra rá, amikor már eleget ízlelgettem az ''optikai tuningot'', rájöttem hogy nekem vmi faxányosabb kinézet kell. Szaladtam is a helyi vas-műszaki boltba és vettem két fajta, különböző átmérőjű átlátszó gumi(műanyag?)csövet. Otthon hozzámértem a kábelvégződéstől kábelvégződésig és szépen felszabogattam őket egyszerű tapétakéssel. Eleinte az volt a tervem hogy leszedem a tápcsatikat és úgy húzom rá a kábelekre(amik már fekete szig.szalaggal meg lettek karcsúsítva), de nem lévén nagy műszaki tudásom(feketeöves blankolásig jutottam csak el :DDD ) inkább lemondtam róla és hosszában bevágtam a csöveket. Így már kényelmesen rá bírtam erőszakolni a kábelekre. Ahol feszült és le akart válni róla, ott átlátszó tixóval körbtekertem.

Van pár szépséghibája a dolognak, de előbb utóbb majd csak kialakul a masinám belseje..

Új hozzászólás Aktív témák