Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TyborMan7

csendes tag

Egy dolgot szerintem sokan elfelejtenek: ez egy trükk, illúzió... Tehát nem kell azt hinni, hogy Dávid barátunk megfeszítette az izmait, széttört a csontszáraz beton, foggal átharapta a fém keretet és felúszott a felszínre... Biztosan volt benne egy csomó trükk, szerintem a kamera sem ''véletlenül'' romlott el, az sem hiszem, hogy véletlen volt, hogy vagy 10 percet szendvedtek, amíg kihozták stb. stb., lehetne még sorolni... Csak egy kis összehasonlítás: David Copperfield is repült... de remélem, senki nem hiszi el, hogy feltalálta az antigravitációt... Ez mind-mind trükk és ez bennük a lényeg. Én jobban szeretem az olyan trükköt, ahol látom, hogy mit csinál az ipse és úgy ''ver át'', nem úgy, mint most, de azért ''nem volt rossz''... Mindenesetre aki azt mondja, hogy nem egy nagy wasistdas, az csak azt próbálja ki, hogy valaki lehúzza a víz alá és ott tartja fél percig... kellemetlen érzés... szóval ehhez baromi nagy fizikai és szellemi felkészülés kell...

A másik, hogy én is megvetem azokat, akik azzal próbálkoznak, hogy leleplezzenek egy-egy trükköt... Ugyanis pont a titok, ahogyan ezt csinálják, a lényeg a bűvészszakmában... Az, hogy kitalálják, hogyan lehet ilyen trükköket megvalósítani...

És végül néhány szó a kedves Marsi Anikóról... Remélem, hogy a mai produkciója után kicsit a körmére néznek, ugyanis ez katasztrófális volt... Én akkor feküdtem el, amikor Dávid kivette a fejpárnát a feje alól:
    M.A: - Mit csinál? Kivette a fejpárnát a feje alól. Jézus. De ezt miért csinálta?
    Építőipari szakértő: - Mert valószínűleg nincsen rá szüksége... :) :)
    És amit ezután (és ezelőtt) művelt, siralmas volt... Én a rendező helyben kikevertem volna a hangját... :)

Új hozzászólás Aktív témák