- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
Sziasztok!
Bocsi,ha nem a legjobb topik.
[link] ilyen cuccot lehet valahol venni itthon, vagy EU-n belül? Van ennek valami frappáns magyar neve? Ha úgy keresek rá,hogy smart strip akkor már bluetooth-os wifi-s cuccokat hoz be, nem az kell. -
sirdond
őstag
Helló!
Egy adaptert keresnék az alábbi paraméterekkel:
- min 250 mA
-12V
-2,5 mm jack csatlakozó
létezik olyan,ami nem univerzális cserélhető fejes, hanem csak jack csatlakozós? és esetleg egy boltot tudnátok mondani Bp-n, ahol megvásárolható? -
sirdond
őstag
válasz
CPT.Pirk #6209 üzenetére
hm,nagyon szépen köszönöm a válaszod,azt hiszem ennél jobban,és egyszerűbben nem is lehetett volna elmagyarázni, tulajdonképpen egy kérdésem lenne még: akkor elvileg olyan teljesítményű hangfalat kötök rá amilyet akarok, csak az ellenállása legyen nagyobb vagy egyenlő 4 ohmnál, viszont nem fogja úgymond meghajtani?
-
sirdond
őstag
Sziasztok!
Előre leszögezem én nem értek a témához.
Van egy ilyen genius 5.1 5000es hangfalszettem. arra lennék kíváncsi,hogy ebbe milyen teljesítményű erősítő lehet? a dobozán az áll mélnyomó (75w 4ohm), erősítő pedig a subba építve. ebből tehát az következik,hogy az erősítő teljesítménye is 75w mint a sub-é?(a satelitek egyenként 15w,tehát 5x15w összesen)
A másik kérdésem pedig,hogy elvileg az erősítő a saját teljesítményétől kétszer erősebb, és nagyobb impedanciájú hangfal csatlakoztatása a megengedhető.
Ez most egy hangfalra értendő, vagy az összteljesítményre? mert lenne nekem két 100w 6ohm-os hangfalam és hát inkább az használnám frontnak,ha lehetséges
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Videó stream letöltése
- Milyen notebookot vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- SSD kibeszélő
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest