- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
cinemazealot #83121 üzenetére
Na igen, pont az ilyenek miatt írtam ebbe a csoportba, hogy a darabját 5k-ért szerzett szünetmentesek esetén mire figyeljünk oda üzembe helyezés előtt.
Persze egyszerűbb rádugni egy olyan 40W próbaterhelést(monitor) amiért nem kár, aztán ha átkapcsol és stabilan műxik akkor örülünkVincent.Csak utána meg ha a 600W PC alatt meg káresemény történik akkor meg én voltam a hülye.
Az eredeti aksikat kiszerelve, azokon viszont 2014 szerepel, szal lehet van ám turpisság a háttérben.
A márkaszervíz ingyenes bevizsgálást csinál, de pusztán az hogy 2 évet ment irodában és 1 évet ált a fészerben arra azt mondja a szakijuk hogy nem valószínű hogy bármit is javítani kéne.
Ugyanakkor a gépenként 2db aksi cseréjét nettó 11,5kért vállalja, ami azért furcsa, mert a legolcsóbb hosszútávú minőségi aksi nettó 6.5k-nál kezdődik -
válasz
Nem néztem bele mélyebben (parkolóban kocsiból, mobilon nehéz egymás mellé tenni dolgokat)
Nézd össze a Finder 40.61-es relésorozatával.
-
rednifegnar
senior tag
válasz
nekem is van egy nagyon hasonlo apc-m, mibol tudni, hogy "csere erett" a releje?
nekem 4 db akkut kellene vennem. mert kifingtak a meglevok. honnan erdemes manapsag csere akkut venni? legfontosabb szempont az ar, de azert szunetmentes legyen ne autoakksi vagy ilyesmi (bp-en).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest