Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
diamondface
tag
válasz
bepken
üzenetére
Ez Neked akár jót is jelenthet annyiból, hogy ha egy nóném készülékkel kapcsolatban pozitív a tapasztalat (merthogy tulajdonképpen az), akkor ha te veszel 10k körül egy -talán egy fokkal- jobbat, akkor azzal nem jársz rosszul.
Általában a boltban ki lehet próbálni az ilyen cuccokat, én simán lennék olyan pofátlan, hogy mérőszalaggal is végigmérném a boltot keresztben-hosszában próbaképpen
-
diamondface
tag
válasz
bepken
üzenetére
Azért teszem off-ba ezt, mert nem vagyok biztos a dologban;
régebben dolgoztam olyan ultrahangos távmérővel, amin lézerpointer is volt. Annál a készüléknél a lézer csak 'célzásra' kellett, szóval a lézerpöttyel tudtad belőni, hogy mit mértél pontosan. Mert ugye ahhoz, hogy meg tudd mérni az adott pont távolságát, szükség van egy sima, és a szerkentyűdre lehetőleg merőleges felületre. A kütyü pedig azt az időt méri, amialatt visszaverődik a hang a felületről.
Az, amit mi használtunk viszonylag pontos volt. Centiméteres elérések csak akkor voltak, ha nem volt neki megfelelő a felület.És most következik az, amit az elején említetettem, hogy nem tudok: van-e olyan távolságmérő is, ami csak lézerrel működik? A fény esetében biztos nem könnyű pontosan visszaverődési időt mérni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- OLED TV topic
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold