Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elnézést, elkanyarodtunk a témától.
yato,, fahrenheit, hakko, ezekre keress rá itt.
extoolt nem vennék, forrasztó állomásban nem ismerem, de amúgy praktiker raklapos minőségű cuccai vannak.
Szilikon mat is kell, alin értékeléseket figyeld, van, ami csak egy műa. lap. A szilikonost szeretem, igaz az enyém nem a self healing fajta.
kell oldalcsípő, kicsi, meg csipeszek. Csipesz alin vagy kozmatikában. Én ilyen női bótba vettem szempillacsipeszt, de jött alis is, majd linkelek.Ekkold, Reggie, Tordaitibi és a többi "öreg" majd ajánl jó forrasztóállomást, enyémet már linkeltem.
Most a Func szívás, brutál ónnal van forrasztva, felül kell forrasztanom a kiszedéshez....
-
dbius
veterán
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat.
Eszköz tekintetében van konkrét típus vagy javaslat esetleg? Ahogy nézem az egyetlen, nevén említett JCB az jóval túl van azon a határon (vélhetőleg minőségben is), amit fizetnék értük. Még szembejött velem egy ilyen kombi eszköz: YIHUA 948D-III Soldering/Desoldering Station Erről esetleg van vélemény? (pl. kiforrasztásnál ahogy nézem a minimum hőfok 380 C, az nem túl magas legalacsonyabb beállítható kiforrasztási hőfoknak?)
-
laed
aktív tag
Ha tudsz forrasztani, akkor bármivel tudsz;
ha meg nem akkor úgyis mindegy.Én a pisztolypákát szeretem, mert hamar felmelegszik.
(Ha nem kell, akkor meg nem meleg; égési sérülés veszélye csökkentve.)
Az ónszippantót még javaslom mellé.
Azt javaslom, előbb valami hulladékon gyakorold a forrasztást, ne egyből a billentyűzetet tedd tönkre.
Pl. műanyag alkatrészt meg is lehet olvasztani.... -
Jarod1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold