- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Szilikát #92222 üzenetére
akkor milyen jól jön, hogy a driver rugalmasan lejjebb engedi a feszültséget, miközben áramra stabilizál.
Ez miért jó? Úgy tudtam, hogy CC módban nagyjából mindegy a LED-eket meghajtó feszültség, amíg a nyitó feszültség fölött marad.
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Dr. Szilikát #92222 üzenetére
300mA-es áramkorláttal ment a két táp (nincs olyan tápom ami egyben tudta volna ezt a feszt) és pont el tudtam menni a maxig (32V-os táp).
18db 1W-os LED aminek vsz. egész jó lehet a hűtése (mert egy elég nagy fémtestről beszélünk).
Ennek ellenére tény, hogy nem tudom kizárni, hogy legközelebb majd nem valamelyik LED hal be.
Van pár akkus lámpám, azok brutális terhelést kapnak, ha maxra kapcsolom mégis bírják (még).leweegee
Ezt a megoldás úgy gány ahogy van, egy U alakú lemezbe betették a panelt az aljára tettek egy szigetelő lapot és az egészet kiöntötték valami lágy szilikonnal. Nem tudnám megismételni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged