Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Hali! A másik hangkártya megvolt rögtön az elején, az is szar.
A ház cserét nem látom át miben segítene, hogy a boltos szakit idézem: "ez egy sima fémdoboz mindegyik"... mondjuk sztem sem mindegy a ház állapota, de ha ő mondja... na mind1.
Miután megvolt a tápcsere rögtön az alaplapra gondoltam, de összességében mi a garancia arra, hogy egy másik lap majd nem kerül hurokba? Lehet hurok, de én egy olyan coil whine-t se tartok elképzelhetetlennek ami valahogy rámegy a hangkimenetre.
A kártya következő bontáskor át lesz rakva a VGA fölé, el lesz szigetelve a hátoldala és ki lesz alátétezve a kártya és ház, a kártya és csavar között is. Ha nem sikerül a csavartól tuti elszigetelni, mert pl köszörülni kellene a kártyán a furaton, akkor a kábelkötegelő majd segít a helyzeten ha nincs kedvem reszelni.
Egyébként a lötyögés úgy értendő hogy nincs teljesen behúzva a csavar és bár ott lazás, de ettől ki még nem esik. Addig is jelen helyzetben az a jó megoldás ha "lötyög".
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 db Cisco CP-8945- Szines kijelzős VOIP telefon
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- ASUS TUF A15 - RTX 4060 - 32GB RAM - 97% AKKU
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold