Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz
darvinya #72878 üzenetére
még egy példa: lumenet 5/21W12V
"Off-road termék, csak saját felelősségre: mint minden retrofit autó LED, az Osram 1557CW-02B is off-road termék, mely nem rendelkezik ECE minősítéssel, így hivatalosan nem használható közúti forgalomban. A két legnagyobb autóipari gyártó már évek óta dolgozik azon, hogy a retrofit autó LED-ekre Uniós szabvány készüljön, de jelenleg még nincs Európában hivatalosan közúton használható retrofit LED."
a saját felelősség az azt jelenti, segítek, hogy ha ilyen van az autódban, és hátulról beléd szállnak, és ezt észreveszi a rövidféktávos, akkor rád fogja húzni a balhét, mert azt fogja mondani, hogy az illegális átalakításod miatt nem voltak megfelelőek a féklámpáid, márpedig nem (jól) működő féklámpával nem vehetsz részt a forgalomban.
azoknak pedig a kurva anyját, akik a tompított izzóik helyére raknak ledes szarokat. a vetített kép csak hasonlít a megtervezettre."Én semmilyen módosítást nem végeztem lámpa testen, és gyári csatlakozáson."
bzmg, akkor lopj ferihegyről méteres reflektorokat és pakold fel az autót tetejére egymásra, kurva jól fogsz látni, hidd el. az, hogy a szembejövőknek kiesik a szeme, ne zavarjon, dögöljön meg mind
-
PitLee
őstag
válasz
Suzuki Swift index nappali menetfény kombó
1. https://youtu.be/Sjm6zJtSIW0
2. https://youtu.be/aemR9XuRwpQ+1
Hordozható akkumulátoros forrasztó állomás a Banggood-tól - Quicko T12-942
https://youtu.be/AzaSUBtWuJk -
rednifegnar
senior tag
válasz
hat az egy dolog hogy atcsuszol, de elvileg gyartoi (marmint a jargany gyartoja altali) mubizonylat szukseges a biztonsagi es kornyezetvedelmi elemek atepitesehez (pl ha letezik a gyartoi masik kipufanto rendszer azt elfogadjak). engem tortenetesen ledes helyzetjelzo miatt bakktak ki vizsgarol. de mivel volt nalam hagyomanyos izzo, igy helyben kicserelhettem es akkor elfogadtak.
mas kerdes hogy egy esetleges balesetnel ha arra hivatkozik a masik fel v hatosag hogy atepitett autoval, nem megfeleloen kivilagitva kozlekedetel es azt is ervkent hozhatjak egy eljarasnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest