Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka

- 

LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Attix70

üzenetére
						Igen, elírtam egy nullával, elnézést.
Kissé belevetettem magam a témába, háát... nem is annyira a megvalósítás és az ezzel járó kísérletezés vetett vissza hanem olvastam, és reálisnak is tartom hogy nagyon sugároz. Még rezonanciára hangolt kivitelbe is. És van épp elég kisteljesítményű telefon, wireless készülék a lakásba, ezt még megtoldjam egy 35 wattos eszközzel is..? Nem vagyok paranoiás meg nem is nagyon hiszek ebbe de van valami alapja.
Teljesen primitív, 100% hatásfokú és nulla stand-by fogyasztással meg lehet valósítani, a felső doboz lábai valami érintkezők, gusztusosan elrejve, az alsó doboz tetején ennek az ellendarabjai, akár díszítésnek is ki leehat alakítani, egy mágnes és egy reed relé ami ha ráteszem a felsőt, az alsóba kapcsolja a tápot, vagy ezt a felső doboz súlya teszi.
Tudom visszakozásnak tűnik de így lényegesen egyszerűbbnek tűnik megvalóstani, lehet ágyúval mentem verébre. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
 - Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
 - magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
 - SzoftverPremium.hu

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold