Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
darvinya
üzenetére
A szigetelések rétegzését, vastagítását a nagyfeszültség indokolja, 12 V nem nagyfeszültség.
Az univerzális távszabályzók kódszámai gyártófüggőek, egymással nem kompatibilisek. Ezért már a kérdést csak úgy lehetne feltenni, hogy például van egy Philips univerzális távom, tud valaki Sencor kódot hozzá?
Valójában így sem, mert még Philipsen belül is van sokféle univerzális, amikhez saját kódtáblázat tartozik.
Ezt csak úgy tudod, hogy a távszabályzód összes kódját lefuttatod automatikusan, hátha reagál valamelyikre a TV.
Utána jönne az, hogy a megtalált kódszámot ki lehet olvasni általában (vagy nem), azt egy másik fórumozó megtudná neked mondani. Csak ez meg azért felesleges kör, mert te ugyanúgy le tudnád keresni, ha olyan a távszabályzód.
A tanítás jöhetne még szóba, akár egy üzletben lévő TV, illetve az eladó segítségével, vagy nem. Játszottam már a MediaMarktban is a saját tanítható távszabályzómmal. Kutya sem figyelt rám, hogy infrajelet másoltam az egyik távjukról.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold