- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Batman2 #58512 üzenetére
Én is arra gondoltam, mint dave0825 kolléga, olyan lenne, mintha folyton kapcsolgatná az izzót, az élettartam valószínűleg rövidülne, de ami még rosszabb, látszana is a fényerő ingadozása. Én mondjuk ledek esetében sem szeretem a PWM-et, a legtöbb esetben látható, zavarja a szemem.
Időközben néztem jobb minőségű ledes H7 égőket is, lassan emészthető árkategóriába kerülnek, hogy megérje kipróbálni, annál mondjuk játszhat a PWM, DRL üzemmódban, úgyse én nézem.
De amennyi pénzt eddig kidobtam feleslegesen ledekre, valószínű ez is zsákutca lenne (autóban első helyzetjelző, hátsó helyzetjelző/féklámpa, rendszámvilágítás, tolatólámpa, belső világítás - ezeknél bevált a led, minden másra eddig alkalmatlan volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged