- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
CPT.Pirk #48175 üzenetére
+1
Nekem is csak gyári. beépített van. Egyszer nagyon zavart a szomszéd sávban szörnyen recsegő, hangos, egyébként is hallgathatatlan, zenére hasonlítani próbáló valami. Erre a Bartók rádiót felnyomtam maxra, én is lehúzott ablakokkal. Talán egy percig tarthatott a "hangversenyünk" (útjaink elváltak), de nekem egy darabig még fájt a fülem a saját rádiómtól. -
Speeedfire
félisten
válasz
CPT.Pirk #48175 üzenetére
A legtöbb autós hifi pedig úgy épül fel, hogy első szett + láda. Amúgy csak gondolj bele. A mély tónusok az ajtóban nem tudnak kiteljesedni. A rendes doboz is elég nagy térfogattal rendelkezik, hogy kellően le tudjon menni a mély. A fejegység erősítő kimenete egy vicc szerintem. Az a kb 4x15W nem sok mindenre elég abban a kategóriában.
Bár ízlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest